00:22

Čami iz Kruševac Geta napravio lapsus svi u studiju POPADALI od smeha ČIM PREĐEM NAPLATNU RAMPU...

smeh do suza

NOVA HIT ŠALA U EMISIJI UŽIVO Čami iz Kruševac Geta napravio lapsus svi u studiju POPADALI od smeha ČIM PREĐEM NAPLATNU RAMPU...

Pop kultura -

Njihovi skečevi i video snimci, koje malo ko nije bar jednom gledao, slika su našeg mentaliteta, svakodnevnih odnosa medju članovima porodice, prijateljima, partnerima.

Oni čine da se, gledajući ih, pronađete u mnogim situacijama i ponašanjima koje niste ni svesni da imate. Danas su naše ogledalo, izvor smeha i dobrog raspoloženja, a pre desetak godina počeli su svoju priču bez velikih očekivanja.

Kruševac Geto
foto: Kurir Televizija

Možda volite njihovu muziku, možda njihove šaljive video klipove, a možda voleli da ih uživo gledate. Sa predstavom “Kraljica Snežana prva” to je i moguće! O ovoj predstavi i fenomenu njihovog sastava Kruševa geto, voditelji Pulsa Srbije Milica Marković i Miloš Anđelković razgovarali su sa Nikolom Trišićem Trišom i Nikolom Milenkovićem poznatijim kao Čami.

Kruševac Geto
foto: Kurir Televizija

Već na početku gostovanja Nikola Milenković Čami napravio je lapsus u akcentovanju, pa je umesto svog autentičnog kruševačkog govora prešao na, takozvani, beogradski.

On je u toku pozivanja gledalaca da dođu na njihovu predstavu rekao reč "kapacitet" drugačijim akcentom, te je sam sebe ispravio i napravio odličnu šalu na svoj račun.

- Kapacitet? Čim pređem naplatnu rampu "ne mogu da verujem" - kroz šalu je rekao Čami, na šta su Triša, drugi član Kruševac geta i voditelji počeli da se smeju.

Kruševac Geto
foto: Kurir Televizija

Potom je Triša otkrio kako su Čami i on počeli da sarađuju i kako su došli na ideju da naprave Kruševac Geto.

- Od 2011. godine počeli smo tu, da kažem, eru Kruševac Geta kroz šaljive pesme i komediju lokalnog tipa. To su teme koje smo obrađivali, na primer kako izgledajedan dan Kruševljanina. Takođe, dok smo studirali smo živeli zajedno - otkrio je Nikola Trišić Triša voditeljima Pulsa Srbije Milici Marković i Milošu Anđelkoviću.

Podsetimo, prva pesma koju su objavili nosi naziv Kruševac Geto. Pošto nisu imali ime grupe, odlučuju da ona nosi naziv po istoimenoj pesmi.

Nakog toga, kreću da nižu brojne hitove, od kojih su najpoznatiji, Idemo na more, Kad ćeš sine da se ženiš, Beograđanka, Ljubav ispred Duoma, Slava, Taksisti i Market, koju su snimili u saradnji sa kuršumlijskim reperom Dušanom Koprivicom (Ćače), kao i singl Lakat za krizu sa Sanjom Vučić.

Takođe, veliku popularnost stiču od početka 2018. godine kada na platformama Instagram i Youtube počinju da objavljuju duhovite skečeve na svakodnevne pojave u društvu i porodici sa karakterističnim kruševačkim govorom.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:41

U OVOM GRADU U SRBIJI OD MULJA PRAVE STRUJU! Pogledajte po čemu je to Kruševac jedinstven u Evropi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track