ZA 30 SEKUNDI BEZ IJEDNE DLAČICE: Nova tehnika BRIJANJA zaludela je DRUŠTVENE MREŽE! (VIDEO)
Foto: Profimedia

ŽENSKE TEME

ZA 30 SEKUNDI BEZ IJEDNE DLAČICE: Nova tehnika BRIJANJA zaludela je DRUŠTVENE MREŽE! (VIDEO)

Žena -

Veliki broj žena ima potpuno pogrešnu rutinu kada je brijanje dlačica u pitanju. Tehnika brijanja nogu kod većine žena je ista, ali i potpuno je pogrešna, ako je verovati jednoj devojci sa TikToka.

Ona je na ovoj društvenoj mreži otkrila pravi način, koji traje samo 30 sekundi. U video-klipu je objasnila da je ključ brzog i uspešnog brijanja dlačica u tome da brijač ne sklanjate sa nogu kada jednom pređete određeni deo, već da konstantno prelazite gore-dole, i u jednom potezu izbrijavate veću površinu.

žena, brijanje, brijač
foto: Profimedia

- Videla sam ovaj trik i to mi je zauvek promenilo navike. Ako brijete noge, slušajte. Sve radimo pogrešno - rekla je Loren na početku, a onda svojim pratiocima otkrila i demonstrirala kako se pravilno briju noge za manje od pola minuta.

- Brijte se, ali ne podižite brijač. Bukvalno mi je trebalo pet sekundi po nozi da se obrijem jutros. Najbrže ikada u životu, a i možeš da pređeš i preko kolena i nećeš se poseći.

@lalalalauren00 Who freaking knew? Cause I didn’t? thank you girl on tiktok—I am forever changed! #fy #fyp #foryou #shavingtips #shavinghack ♬ original sound - Lauren Henderson

Očigledno je da je njen trik impresionirao brojne ljude jer je prikupio preko 70.000 lajkova. Jedna osoba je rekla: "Prvi put u životu jedva čekam da se obrijem sutra ujutru".

Druga žena je takođe prokomentarisala: "Probala sam ovaj način iz radoznalosti i zaista radi. Nema posekotina, a noge su glatke", a treća je dodala da je 20 godina noge brijala na pogrešan način i da joj je ovo potpuno novo otkriće.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:29

Skin positivity: Savršena koža ne postoji - svako je lep na svoj način!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track