VEČ ČETVRTI DAN NE OSEĆAM LICE, NE MOGU DA POMERAM USTA: Poznata influenserka se požalila, pa izazvala PANIKU na mrežama (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

NIKO NE ZNA ŠTA JOJ JE

VEČ ČETVRTI DAN NE OSEĆAM LICE, NE MOGU DA POMERAM USTA: Poznata influenserka se požalila, pa izazvala PANIKU na mrežama (VIDEO)

Pop kultura -

Influenserka Ela Dvornik na Instagramu je objavila video u kom je ispričala kako već četiri dana ne može da pomera lice, a dodala je i da ga ne oseća, što je izazvalo mnogo spekulacija ispod njene objave.

"Četvrti dan ne osećam lice. Ne znam da li da se smejem ili da plačem. Možda mi je pukao anestetik ovako na smejanje. Bitno da sam ja konobarici insistirala na slamci, a ne mogu usta micati", napisala je Ela ispod videa koji je nasmejao brojne pratioce.

Naime, Ela je prikazala kako je u kafiću pokušala da popije sok na slamku, ali svaki njen pokušaj bio je bezuspešan.

Kako nije objasnila o čemu se radi, u komentarima je ubrzo krenula rasprava o tome koji je kozmetički zahvat napravila. I dok su jedni tvrdili da je reč o korekciji usana, drugi su spominjali botoks.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:24

ELA DVORNIK SKINULA SALO I POHVALILA SE RAVNIM STOMAKOM! Zamrzla masne naslage i čudnim tretmanom sad je SEKSI MAMA VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track