KRIS ROK PROFITIRAO ZBOG ŠAMARA VILA SMITA: Cene karata za komičarev nastup skočile DO PLAFONA! Retko ko ovo može da priušti
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

KRIS ROK PROFITIRAO ZBOG ŠAMARA VILA SMITA: Cene karata za komičarev nastup skočile DO PLAFONA! Retko ko ovo može da priušti

Pop kultura -

Na dodeli nagrada "Oskar" oduvek se dešavaju neverovatne priče koje privlače pažnju javnosti, ipak 94. dodala ostaće zasigurno upisana u anale ovog prestižnog događaja jer je popularni glumac Vil Smit lupio šamar Krisu Roku, nakon što je komičar našalio na račun problema njegove žene, Džejde Pinket Smit.

Vil Smit, Kris Rok, Oskar 2022, šamar
foto: Profimedia

O tome se prethodnog dana mnogo pisalo, a mnogi su očekivali da će Vil Smit snositi ogromne posledice zbog nasilja na nacionalnoj frekvenciji dok je išao lajv program, ali Rok je odlučio da ne podnese prijavu protiv Smita.

Ovaj skandal privukao je ogromnu pažnju, a efekti istog pozitivno će uticati na Roka, te bi komičar možda čak i trebalo da se zahvali Smitu na takvoj promociji. Naime, Rok bi od 30. marta trebalo da krene na turneju, a minimalna cena karata za njegove nastupe prethodnih meseci bila je nešto više od 4900 dinara.

Nakon incidenta minimalna cena ulaznice skočila je, te je do juče ujutru bila 36500 dinara, a do večeri je bila skoro 50000 dinara. Osim što je drastično porasla cene karta, porasla je i potražnja za njegovim nastupom je, takođe, skočila, te su se organizatori oglasili i objasnili da su za samo jedan dan prodali više karata za nastup Krisa Roka, nego što su prodali za sve vreme od kad je počela prodaja.

(Kurir.rs)

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track