ŽELELA SAM DA RODIM DETE! Ivana Mihić progovorila o roditeljstvu, pa otkrila da li je razmišljala o USVAJANJU: To je humano!
Foto: Printscreen Otkopčano

OTKRILA JE SVE

ŽELELA SAM DA RODIM DETE! Ivana Mihić progovorila o roditeljstvu, pa otkrila da li je razmišljala o USVAJANJU: To je humano!

Pop kultura -

Glumica Ivana Mihić tokom svoje bogate karijere imala je niz zapaženih uloga po kojima je ostala prepoznatljiva, a neke od najpoznatijih definitivno su iz serija "Moj rođak sa sela", "Vojna akademija" i "Srećni ljudi".

Glumica svoj privatan život ne eksponia u javnosti, kao ni partnera, a jednom prilikom je govorila o želji da stvori sopstvenu porodicu. Kako je ispričala za domaće medije, glumica je želela da se ostvari kao majka, a otkrila je i da li je ikada pomišljala da usvoji dete.

- Nisam razmišljala da usvojim dete, želela sam da rodim svoje dete. Svakako, izuzetno poštujem ljude koji se odluče na takav odgovoran i human potez - rekla je Ivana tada.

Svakako, u šestoj deceniji života, Ivana Mihić je i te kako ispunjena i posvećena sebi, kao i dragim ljudima koji je okružuju, a tome svedoče i njene objave na "Instagramu" gde je aktivna.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:15

Milan Mitrović čeka drugo dete, sada otkrili pol bebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja