Razlog zašto volim internet, ništa ne zaboravlja, napisao je korisnik Tvitera uz stari video snimak glumca Vila Smita (53) koji je jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji ismejavao ćelavog čoveka.

Snimak je nastalo početkom 90-ih, u emisiji Arsenija Hola (66), a Smit se u njoj rugao izgledu Džona B. Vilijamsa, basiste benda iz šoua.

- On ima pravilo, basista, svako jutro mora da brije glavu. To je njegovo pravilo - rekao je Smith dok se publika smejala pa dodao da se samo "našalio s basistom".

Da podsetimo, na 94. dodeli Oskara u Los Anđelesu Vil Smit je ošamario glumca Krisa Roka (57) jer se našalio sa izgledom njegove supruge, glumice Džejde Pinket Smit (50). Rok je, naime, glumicu uporedio s Dž.Aj. Džejn, akcionom junakinjom iz istoimenog filma, koju je 1997. glumila Demi Mur i to obrijane glave.

Šala bi, možda, i dobro prošla da Vilova supruga ne boluje od alopecije, bolesti ispadanja kose.

Smit se u govoru na pozornici, nakon što je primio Oskara za najbolju mušku ulogu u filmu "King Richard' izvinio Akademiji, ali ne i kolegi Roku. Odlučio je da se njemu izvini putem društvenih mreža, jedan dan nakon dodele.

- Šale na moj račun deo su posla, ali šala o Džejdinom zdravstvenom stanju bila je previše za mene i emotivno sam reagovao. Stidim se i moji postupci nisu pokazatelji čoveka kakav želim da budem - poručio je Smit.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

Kineski radio Internacional Proleće u Kini