VIL SMIT PRE SKANDALA NA OSKARIMA PODUČAVAO DEČAKA ŠAMARANJU: Internet se usijao od snimka koji se svuda deli (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

MNOGI SUMNJAJU DA JE SKANDAL IZREŽIRAN

VIL SMIT PRE SKANDALA NA OSKARIMA PODUČAVAO DEČAKA ŠAMARANJU: Internet se usijao od snimka koji se svuda deli (VIDEO)

Pop kultura -

Glumac Vil Smit već nekoliko dana je tema svih svetskih medija zbog šamara koji je lupio šamar Krisu Roku na dodeli Oskara, a sada se pojavio i snimak na kome glumac jednog dečaka podučava kako da šamara.

Nakon što je ošamario Krisa Roka, Vil Smit je dobio Oskara za najbolju glavnu mušku ulogu za svoj portret Ričarda, oca Venus i Serene Vilijams, u "Kralju Ričardu", a tokom promocije filma prošlog novembra demonstrirao je svoju lažnu tehniku ​​udaranja jednom dečaku u publici. Nakon što ga je dečak po imenu Kris upitao kako glumi da je udaren, 53-godišnji Smit pozvao ga je na binu na demonstraciju.

"Ja ću pljesnuti rukama, a ti samo okreni glavu kad to uradim i nemoj da padneš niz stepenice", rekao je Smit i pokazao mladom obožavatelju kako se izvode udarci na filmskim setovima.

Podsetimo, Vil Smit je na dodeli Oskara zbog šale na račun supruge Džejde ošamario Krisa Roka na bini. Kris je kroz šalu rekao da jedva čeka da vidi Džejdu Pinket Smit u filmu G. I. Jane 2. To je bila šala motivisana njenom novom frizurom, koja je obrijala glavu. Na to je Smit ustao, popeo se na binu i ošamario Roka, da bi se vratio na svoje mesto urlajući da ne uzima ime njegove žene u usta.

"O, vau, Vil Smit me je upravo prebio", rekao je Rok nakon incidenta. Kasnije su se pojavili i snimci na kojima kolege smiruju uznemirenog Smita, koji je 20 minuta kasnije primio Oskara, te se u govoru izvinio Akademiji. Rekao je da on, kao i Ričard Vilijams, kojeg glumi, samo štiti svoju porodicu. Naknadno se izvinio i voditelju Krisu Roku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:37

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track