BRUJI, BRUJI ČARŠIJA! ANDRIJA MILOŠEVIĆ U NIKAD VIĐENOM IZDANJU: Transformisao se u ženu i zavodljivo se PUĆI uz HIT PESMU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

URNEBESNO

BRUJI, BRUJI ČARŠIJA! ANDRIJA MILOŠEVIĆ U NIKAD VIĐENOM IZDANJU: Transformisao se u ženu i zavodljivo se PUĆI uz HIT PESMU (VIDEO)

Pop kultura -

Popularni glumac Andrija Milošević često objavljuje komične video snimke na Instagramu, a čini se da je sada prevazišao sebe.

Naime, glumac je sada objavio snimak na kome je transformisan u ženu i tako nasmejao mnoge do suza.

Milošević je imao periku sa dugom kosom, šminku, žensku odeću i nakit, ogrlicu i minđuše, a u tom izdanju snimio se uz pesmu "Muškarčina", Sare Jo.

Glumac se sve vreme pućio u kameru i zavodljivo gledao ka njoj.

- Bruji, bruji, čaršija... - napisao je Andrija uz snimak koji je nasmejao sve i izazvao brojne rekacije svojih pratilaca.

"Jugoslovenka", "Plačem od smeha", "Ali taj pogled", "Obožavam te, ne mogu ovo", "Isti si Biljana Jeftić iz mlađih dana", "Ovaj čovek može da bude sve što zamisli, genijalno", "Andrija, grmiš", "Prava muškarčina", "Definitivno si drugačija", neki su od komentara.

Podsetimo, Andrija je nedavno sa izabranicom, glumicom Aleksandrom Tomić dobio sina Relju, koji je uneo mnogo radosti u njihov dom.

- Super se snalazim, ja sam bio spreman za to. Nema šta, ja imam 43 godine. Osećam se odlično. Spavaš normalno, koliko u tom trenutku možeš, ali nije mi to nikakav teret. Niti mi je to promenilo bilo šta. Nije me ni strah - rekao je Milošević ranije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:47

Andrija Milošević nije mogao da izdrži, prekinuo ženu u kuvanju i ispričao vic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja