00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

PORODICA I FANOVI SU UZ NJEGA

PREKO SLUŠALICA MU GOVORILI TEKST: Isplivali MUČNI DETALJI borbe Brusa Vilisa s teškom bolešću! Ovo se dešavalo na snimanju

Pop kultura -

Brus Vilis imao je kognitivne probleme tokom snimanja filmova, nije mogao da zapamti rečenice koje je trebao da izgovori, rekao je izvor za Page Six.

Bivša supruga glumca Brusa Vilisa, Demi Mur, obavestila je javnost da Brus ima afaziju, odnosno poremećaj govora. Osim toga, rekla je i da zbog toga odustaje od glumačke karijere, koja mu je jako mnogo značila.

- Svi su znali da je imao probleme. Baš svi, glumci i cela ekipa. Porodica je uskočila, morali su da počnu da brinu o njemu - dodao je izvor, pa nastavio:

- Imao je slušalice u ušima, preko njih je slušao što treba da kaže. Zbog toga je bilo jako teško raditi s njim.

U jednom trenutku su počeli da koriste dublera, i to ne samo za scene akcije, već za većinu scena koje je trebalo da snimi.

- Postalo je preočito da ima problema. Za barem jedan projekat u kojem je Vilis bio, njegovo vreme u scenama je smanjeno zbog problema. Snimao bi po tri dana - rekao je. Nekad su filmovi snimani bliže Vilisovoj kući kako bi mu bilo lakše jer više nije mogao da glumi.

Brus ima nekoliko projekata u najavi, kao što su "Vendetta", "Fortress: Sniper’s Eye" i "White Elephant", kao i "Fortress 3" u pred-produkciji.

Šuškalo se da glumac pati od demencije upravo zbog priča da zaboravlja tekst na setu, ali porodica se oglasila o njegovom stanju i pojasnila o čemu se radi.

- Želimo da vas obavestimo da naš voljeni Brus ima zdravstvenih problema i nedavno mu je dijagnostikovana afazija, koja utiče na njegove kognitivne sposobnosti. Ovo je jako izazovan trenutak za porodicu i jako smo zahvalni na vašoj ljubavi i podršci. Idemo kroz ovo zajedno, kao porodica, a hteli smo da obavijestimo fanove jer znamo koliko vam on znači, ali i koliko vi značite njemu - rekla je Demi.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track