KOJA TI JE OMILJENA POZA? Ove poznate ličnosti uspele su da na KRIMINALNA pitanja daju GENIJALNE odgovore: Plakaćete od smeha!
Foto: Profimedia

GENIJALNO

KOJA TI JE OMILJENA POZA? Ove poznate ličnosti uspele su da na KRIMINALNA pitanja daju GENIJALNE odgovore: Plakaćete od smeha!

Pop kultura -

Svi vole da znaju šta u privatnom životu rade poznate zvezde, međutim oni ne vole uvek da daju odgovore na takva pitanja, te su ponekada veoma kreativni u svojim odgovorima.

Sada je napravljen video u kome zvezde daju genijalne odgovore na kriminalna pitanja, a koji su i te kako smešni.

Rijanu su jednom prilikom pitali da li je srećna, a njen odgovor bio je jednostavno:

- Okej, ovo je prilično razočaravajuće pitanje. Da, srećna sam i sama sam, s obzirom da je to ono što vas je zaista zanimalo.

Na tu temu odgovorila je i pevačica Tejlor Svift kada su je pitali da li će se te večeri sa nekim muškarcem vratiti kući:

- Ne, neću. Popiću piće sa prijateljima, a onda ću se vratiti svojim mačkama.

TV lice Loren Conrad dobila je jedno zaista nepriajtno pitanje, ali se jako efikasno snašla prilikom odgovaranja na njega. Naime, upitali su je koja joj je omiljena poza, a ona je duhovito odgovorila "CEO", aludirajući na poslovnu poziciju i ignorišući činjenicu da se pitanje odnosilo na seks.

Skarlet Johanson u jednom periodu redovno su pitali kakav donji veš nosi, a ona je u jednom intervju potpuno odlepila zbog toga:

- Od kad su ljudi jedni druge počeli da zapitkuju kakav donji veš nose? Ostaviću vam da sami zamišljate odgovor na to pitanje.

Glumicu Rebeku Ferguson pitali su kako je to raditi samo sa jako zgodnim muškarcima, a njen odgovor nasmejao je sve:

- Izgleda da imam sreće da radim sa fenomenalnim ljudima, bilo da između nogu imaju penis ili ne.

I brojne druge poznate ličnosti na šaljiv način su odgovorili na neprijatna pitanja, a kako je to izgledalo pogledajte u videu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track