ISPLIVAO SNIMAK! EVO KAKO SU DŽEJDA I VIL SMIT JAVNO PRIČALI O NJENOJ PREVARI: Loš brak do kraja života!
Foto: Prinscreen/Youtube

sa drugom njihovog sina

ISPLIVAO SNIMAK! EVO KAKO SU DŽEJDA I VIL SMIT JAVNO PRIČALI O NJENOJ PREVARI: Loš brak do kraja života!

Pop kultura -

Brak Vila Smita i Džejde Pinket Smit od nedelje je ponovo u centru pažnje. Nakon što je Vil u nedelju uveče, ponedeljak ujutru po našem vremenu, udario Krisa Roka na dodeli Oskara zbog šale na račun njegove supruge, mediji i društvene mreže ponovo su zainteresovani za njihov kontroverzni odnos.

Video koji se ovih dana najviše gleda je epizoda podkasta Džejde Pinket Smit "Red Table Talk" iz 2020. godine u kojoj je gostovao njen suprug.

U emisiji su razgovarali o njezinoj avanturi s mladim reperom koji je bio prijatelj njihovog sina. Razgovor je pun detalja, a supružnici su otkrili da su u vreme njene veze s reperom bili razdvojeni. Džejda je u emisiji pričala kako je htela pomoći reperu i da je i ona sama u to vreme bila jako loše.

"Htela sam da se osećam dobro. Predugo se nisam osećala tako dobro. Htela sam mu pomoći, a tako pomoći i sebi", rekla je Džejda suprugu, a njegov izraz lica nije bio previše srećan.

Na kraju razgovora par je čak zaključio da su u toksičnoj vezi i rekao: "Loš brak do kraja života."

Razgovor analiziraju psiholozi i stručnjaci za govor tela

Razgovor supružnika su odmah nakon objave su počeli da analiziraju psiholozi i stručnjaci za govor tela. Neki od njih tvrde da su Džejda i Vil u disfunkcionalnom braku, a neki idu toliko daleko da smatraju da je ona narcis koji emotivno i psihički maltretira muža.

Takve zaključke je nakon događaja na Oscarima donio popularni Džizus Enrike Rosas, stručnjak za govor tela, koji smatra da je Vil bio izmanipulisan JDžejdinom reakcijom i da je zbog toga pukao i udario Krisa Roka.

Doktor Tod Grande je analizirao njihov razgovor još pre dve godine. Smatra da njih dvoje imaju fatalistički pristup braku, pogotovo Vil, koji je priznao da mu je odnos s Džejdom nešto najteže što je prošao u životu.

"Izgleda da je u ovom odnosu Džejda ta koja bi lakše otišla iz braka. Osobe koje bi lakše otišle iz braka su one koje imaju moć", kaže Grande, između ostalog. Naglašava da u videu njih dvoje romantizuju toksične veze i loš brak.

Par je u otvorenom braku, što je Vil Smit priznao prošle godine.

(Kurir.rs/A.M./Index.hr)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track