SELIN DION KAO U ZEMLJU DA JE PROPALA: Mesecima je nema u javnosti, a poslednje informacije o njenom ZDRAVLJU zabrinule fanove!
Foto: Profimedia

nestala

SELIN DION KAO U ZEMLJU DA JE PROPALA: Mesecima je nema u javnosti, a poslednje informacije o njenom ZDRAVLJU zabrinule fanove!

Pop kultura -

Muzička diva Selin Dion je proslavila 54. rođendan, a u javnosti nije viđena od maja prošle godine što je kod njenih brojnih obožavalaca izazvalo brigu.

Pevačica je na početku godine objavila da zbog konstantnih i bolnih grčeva mišića mora da odloži severnoamerički deo svoje turneje "Courage", a poslednje informacije o njenom zdravlju otkrila je prijateljica.

Prema njenim rečima, Selin zbog paralizujućih bolova u stopalima i nogama više ne može da ustane iz kreveta, da se kreće, a ni da hoda. Takođe je i značajno smršala te je vrlo slaba, što joj otežava brigu o njenim 11-godišnjim blizancima Ediju i Nelsonu.

"Ako joj se stanje ne poboljša, mogla bi da se povuče sa scene na nekoliko meseci, pa čak i godinu dana", kazala je bliska prijateljica pevačice u januaru za News.in dodavši kako je to za Selin veliki izazov, ali je zato barem okružena porodicom koja je voli i podržava.

Selin je prestala da se oglašava i na Instagramu, gde objave sada deli njen tim, a ispod svake su brojni upiti obožavatelja o njenom zdravlju i povratku na pozornicu.

Evropski deo njene turneje "Courage" još nije otkazan i trebao bi početi 25. maja u Birmingemu, a 25. juna ima najavljen i koncert u našem komšiluku, Zagrebu.

Zvezda iz kanadskog Kvebeka turneju je prvi put morala da odloži zbog pandemije, a potom je otkazala i nastupe u Las Vegasu između novembra 2021. i februara 2022.

Selin Dion
foto: Profimedia

Bilo je predviđeno da se turneja nastavi 9. marta nastupom u Denveru te u ostalih 15-ak američkih i kanadskih gradova sve do 22.aprila.

Zbog navedenih problema sa zdravljem koji ne jenjavaju pevačica je ranije na Tviteru objavila da joj treba mnogo više vremena za oporavak nego što je mislila. Pre izbijanja pandemije u marta 2020. godine, Selin Dion je održala 52 nastupa.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track