PREMINULA POZNATA GLUMICA: Godinama nas je zasmejavala u popularnoj seriji uz koje su generacije odrasle, ovo je uzrok njene smrti
Foto: Profimedia

velika tuga

PREMINULA POZNATA GLUMICA: Godinama nas je zasmejavala u popularnoj seriji uz koje su generacije odrasle, ovo je uzrok njene smrti

Pop kultura -

Glumica Estel Haris preminula je u subotu u 93. godini, što je njezina porodica potvrdila za javnost. Estel je bila najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji Sajnfeld, u kojoj je imala ulogu Estel Costance.

Estel Haris
foto: Profimedia

- S najvećim žaljenjem i tugom objavljujemo da je Estel Haris preminula večeras u 18:25. Njena dobrota, strast, osećajnost, humor, empatija i ljubav bili su praktično bez premca, a užasno će nedostajati svima koji su je poznavali - rekao je njezin sin Glen za Forbs.

Američka zvezda svoje je poslednje dane provela u Palm Desertu u Kaliforniji, a preminula je prirodnom smrću.

Ester Haris
foto: Profimedia

Estel je dala glas animiranom filmu "Priča o igračkama", pa su je milioni gledalaca širom sveta slušali kao gospođu Krompiroslavu. Poznatije uloge odigrala je i u filmovima "This Is My Life" (1992.), "Out to Sea" (1997.) i "The Odd Couple II" (1998.).

Haris se borila s karcinomom 2013., ali uspela je da ga pobedii on nije uticao na njen kasniji život.

Glumica je bila u braku sa svojim pokojnim suprugom Si Harisom od 1953. Njen suprug je preminuo 2021., a zajedno su imali troje dece: Erika, Glena i Tarin, kao i kao i troje unuka i praunuka.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track