OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA OPRAŠTAJU PREVARU: Ostaju s partnerom uprkos PRELJUBI, a ovo je razlog
Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA OPRAŠTAJU PREVARU: Ostaju s partnerom uprkos PRELJUBI, a ovo je razlog

Zanimljivosti -

Četiri horoskopska znaka odlučuju da ostanu s partnerima koji varaju. Veruje se da je poverenje važan deo odnosa i kada se ta nit poverenja prekine, može potrajati ceo život da se ista obnovi. To je verovatno razlog zašto je prevara ili neverstvo između partnera često kraj braka i odnosa. Ipak, postoje neki koji odluče da ostanu sa svojim partnerima čak i nakon preljube.

Rak

Rakovi često postavljaju zid jer se boje da pokažu ranjivost u vezi. Međutim, kada sruše svoje zidove i podele svoje najdublje tajne, strahove i nesigurnosti sa supružnikom, učinili bi sve za njih. Stoga, ako njihov partner vara, na kraju bi oprostili osobi samo kako bi izbegli slomljeno srce i rastanak, piše Pinkvilla.

prevara
foto: Profimedia

Škorpija

Škorpije vole da imaju kontrolu i partner koji vara može da ugrozi ovu dinamiku u njihovoj vezi. Međutim, verovatno će oprostiti slučajeve prevare samo kako bi povratili osećaj kontrole u vezi. To je zato što će ih nuđenje oproštaja, odnosno kada ih partner zamoli za milost dovesti u poziciju u kojoj bi partner učinio sve da ugodi Škorpiji, što njemu savršeno odgovara.

Bik

Bikovi cene odanost i vernost partnera. Ali prije svega, skloni su da veruju svojim partnerima, pogotovo kada su u dugoj vezi. Zbog toga im je teško da uoče njihove nedostatke. Čak i kada partner vara, ostali bi u vezi i odbijali bi da odustanu od svoje ljubavi. Ali možda im to nikada neće zaboraviti i dugo će im zamerati.

prevara, afera, preljuba
foto: Profimedia

Ribe

Dok bi Ribe najverovatnije želele da odu, ostaju kako bi zadržale svoju fasadu u društvu. Ljudi rođeni pod ovim znakom često žele da zadrže dobar imidž u očima prijatelja i porodice. Stoga bi pokušali da sakriju partnerovu neveru i zajedničkim snagama sačuvaju obraz.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:23

Etnolog i astrolog objasnili kako izbeći LOŠU karmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track