DA JE ŽIV, DANAS BI NAPUNIO 50 GODINA: Marko Živić je sa ovom devojkom bio deceniju u vezi, a ove detalje javnost nije znala!
Foto: Marina Lopičić

NIKAD GA NEĆEMO ZABORAVITI

DA JE ŽIV, DANAS BI NAPUNIO 50 GODINA: Marko Živić je sa ovom devojkom bio deceniju u vezi, a ove detalje javnost nije znala!

Pop kultura -

Poznati glumac, koji je preminuo 2019. godine od posledica korona virusa, danas bi napunio 50 godina

Marko Živić svoj privatni život krio je od očiju javnosti, ali se zna se da je bio oženjen voditeljkom Natašom Pavlović.

Nataša Pavlović
foto: Instagram screenshot

Ono što je nekima privuklo pažnju je to što je na večnom ispraćaju glumca pažnju privukla devojka koja je sve vreme bila uz Markovu porodicu, a sa kojom je, navodi se, bio u emotivnom odnosu 10 godina. U pitanju je Maja Arsić, šminkerka zaposlena u Pozorištu na Terazijama, gde su se Marko i ona upoznali.

Maja je na sahrani bila u prvim redovima, vidno skrhana i stajala je kraj Markove sestre Nevene. Inače, odnos Marka i Maje bio je bum za medije, s obzirom da je i Arsićeva vešto krila svoj privetni život.

sahrana, Marko Živić, Dragan Bjelogrlić
foto: Nikola Anđić

Izvor govori da su se Maja i Marko poznavali godinama pre početka veze, jer su radili u istom pozorištu. Nisu se odmah zbližili, a sve se kasnije promenilo kada su se slučajno sreli u gradu.

Marko i Maja su se našli u zajedničkom društvu, pa su popričali van posla i skontali da postoje varnice između njih. Ostatak njihovog odnosa je istorija, koja nije predstavljena medijima na vreme.

Živić i Arsićeva imali su velike planove za budućnost. Navodi se da su godinama unazad živeli zajedno, kao i da su skoro kupili i kućnog ljubimca, psa terijera koga su obožavali, zaključuje sagovornik.

(Kurir.rs/Alo)

Bonus video:

04:35

SAHRANJEN MARKO ŽIVIĆ: Najbliži se oprostili uz suze, posle Bjelinog potresnog govora glumca ispratili uz pesmu JELENI UMIRU SAMI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track