JOŠ JEDNA UZNEMIRUJUĆA OBJAVA BRITNI SPIRS KOJU JE ODMAH OBRISALA: Kad progovorim, RAZNEĆU svoju porodicu! Pljušte psovke (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OPET ZABRINULA FANOVE

JOŠ JEDNA UZNEMIRUJUĆA OBJAVA BRITNI SPIRS KOJU JE ODMAH OBRISALA: Kad progovorim, RAZNEĆU svoju porodicu! Pljušte psovke (FOTO)

Pop kultura -

Britni Spirs je prošlog petka objavila jednu od najžešćih tirada protiv svoje porodice, oca Džejmsa, majke Line i sestre Džejmi-Lin, otkako se rešila očevog starateljstva. Iako je poduži post s Instagrama nestao vrlo brzo nakon objave, razni izvori uspeli su da ga kopiraju i prenesu, pa se sada uveliko širi internetom.

Objava svedoči o neverovatnoj količini besa koji 40-godišnja bivša pop princeza oseća prema svojoj porodici i koji očito ne može da obuzda ni dok se sa verenikom Semom Ašgarijem i psom Sojerom, odmara na havajskom ostrvu Maui.

"Moja porodica me je slomila!", vrišti Britni u objavi.

Još jednom je udarila po roditeljima, napisavši da su "rasli (napredovali) i živeli uz dramu".

Britni Spirs
foto: Printscreen Instagram

"Uvek sam mrzela kako je moja majka od svega pravila dramu… Doslovno bi vrištala s krovova… Ne lažem", napisala je pevačica i nastavila: "Celu noć svađati se s pijanim čovekom koji ne može da govori... Zašto??? Ja sam bila ta koja nikad nije spavala. To nije bila samo jedna noć, to je bila svaka noć mog života!!!"

Spirs je u postu napisala kako su je odgajali, učili da ne ide na terapije koje su trebale da joj pomognu u vezi s problemima koji su je mučili.

"Mislim, moji roditelji nikada nisu išli na terapiju, oni su uživali u boli i živeli s dramom svaki dan svog je*enog kraljevskog života… Zbog toga je i meni uvek bilo krajnje neprijatno da govorim o svom privatnom životu, i danas je tako", napisala je Britni u poprilično konfuznoj objavi

"Verujem da je to nešto što poveravaš Bogu… To se nikoga ne tiče… Zato je bilo jako teško kada su me terali da na terapiji pričam o svemu… Moja porodica me toliko slomila da mi je bilo potrebno (malo) terapije."

Terapija je pomogla, ali članovi porodice užasnuli su je jer su oni sve tajne prosuli pred svetom u svojim knjigama.

"... u mojim najtežim trenucima, ne samo moja majka nego i moja sestra, objavljuju knjige u kojima govore svašta... Mislim da to nije baš lepo... Svi imamo pravo na svoju priču, ali ovo je đavolja drama!!!"

Pevačica je objavila i fotografiju duge koju je, napisala je, juče videla na Mauiju.

"Nakon svake oluje uvek će biti duga... to je Božje obećanje", napisala je. Božja duga dolazi nakon oluje i to je poruka koju želim da pošaljem svojoj majci i sestri. Dakle, kada pogledate ovu dugu, molim vas da shvatite ovo i samo ovo... Ja sam žena!!!"

Svoju poruku je završila rečima:

"Nisam tip osobe koja javno iznosi prljav veš, ali sam sigurna da neću sedeti i biti žrtveno jagnje svoje porodice!!! Progovoriću i razneti je... u kuću!! Moja porodica, opet ću to izgovoriti, otišla je predaleko i ja još uvek nisam gotova s njima...Poručujem im da se je*u iz dna svojeg je*enog srca."

Nakon brisanja objave, Britni je nastavila u veselom tonu - svojih više od 40 miliona pratilaca na Instagramu, upoznala je s lepotama Mauija i činjenicom da štene Sojer postaje pretežak za nošenje, kao i fotografijama niza novih odevnih kombinacija koje je kupila onlajn.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:12

BRITNI SPIRS REKLA DA! Pop zvezdu verio 12 godina mlađi dečko posle DRAME kroz koju je prošla! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track