FANOVIMA POKAZIVAO TETOVAŽE, PA POČELI DA MU UPLAĆUJU NOVAC! Reper nije mogao da zapamti broj računa, pa napravio DRASTIČAN POTEZ!
Foto: Youtube/GQ KOREA

nIJE OVO OČEKIVAO

FANOVIMA POKAZIVAO TETOVAŽE, PA POČELI DA MU UPLAĆUJU NOVAC! Reper nije mogao da zapamti broj računa, pa napravio DRASTIČAN POTEZ!

Pop kultura -

Korejski reper Woo Won snimio je video za YouTube u kojem je obožavateljima pojašnjavao značenja njegovih brojnih tetovaža, a u jednom trenutku pokazao je i tetovažu na ruci koja je prikazivala broj njegovog bankovnog računa.

tetovaže
foto: Youtube/GQ KOREA

Woo je otkrio da se tetovirao onog dana kada je potpisao ugovor sa izdavačkom kućom AOMG, što je bio njegov prvi ugovor koji je potpisao. Priznao je da mu je bilo teško da traži broj svog bankovnog računa svaki put kada bi išao u banku pa ga je umesto toga istetovirao na levu podlakticu.

Nakon što su njegovi fanovi videli tetovažu, počeli su da mu uplaćuju novac na račun, očigledno želeći da barem na neki način podrže svog omiljenog repera. Ipak, Woo-u se to i nije baš previše dopalo, s obzirom da nije zbog toga pokazao tetovažu.

- Obožavaoci mi stalno šalju novac. To mi nije bila namera, te sam im rekao da prestanu - otkrio je Woo, kako prenosi 9GAG.

Nije poznato da li su ga fanovi poslušali, niti šta je učinio sa silnim novcem koji je od njih dobio.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:24

RASTA SE POSVETIO MEZIMICI: Reper sa malom Tarom najviše UŽIVA, evo kako su otac i ćerka proveli vreme! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track