MIK DŽEGER IMAO S*KS S ANĐELINOM DŽOLI, A ON JE SPAVAO I S MAJKAMA SVOJIH DEVOJAKA: Evo koliko su partnera imale slavne ličnosti
Foto: AP/Evan Agostini, Profimedia

NEKI SU BUKVALNO IMALI NA HILJADE

MIK DŽEGER IMAO S*KS S ANĐELINOM DŽOLI, A ON JE SPAVAO I S MAJKAMA SVOJIH DEVOJAKA: Evo koliko su partnera imale slavne ličnosti

Pop kultura -

Seks u svetu slavnih nije tabu, to je za ove poznate face i te kako realnost. Njihov buran život, slava i novac pružili su im jako mnogo mogućnosti, između ostalog i veliki broj obožavatelja s kojima su čak i delili postelju.

Hju Hefner je jednom prilikom priznao da bi trebao dobro da razmisli o tome s koliko devojaka je zapravo spavao, dok je Mik Džeger davno priznao da se čak spetljao s Anđelinom Džoli. U nastavku pogledajte koliko su partnera imale slavne osobe koje su otvoreno govorile o famoznim brojkama.

Glumac i bivši muž Kejti Peri, Rasel Brend, navodno je spavao s 1.000 žena, piše People. Brend se dugo godina borio s alkoholizmom i ovisnošću o seksu, a priznao je i to da je spavao s puno poznatih žena, uključujući Kejt Mos, Geri Halivel, Kortni Lav i bivšu suprugu Kejti Peri.

Kejti Peri, Rasel Brend
foto: Profimedia

Zvezda serije "Dva i po muškarca", Čarli Šin, tvrdi da je spavao s najmanje 5.000 žena, kako je izvestio New York Post. Šin je još dodao nekoliko sitnica o svom seksualnom životu, uključujući činjenicu da uživa u seksu u troje, te da je navodno bio toliko dobar u krevetu da su ga partnerke zvale "mašina".

Čarli Šin
foto: Profimedia

Maraja Keri je jednom prilikom za People izjavila da nije bila nikada za često menjanje partnera.

"Bila sam sa samo pet ljudi u životu, tako da sam pomalo razborita, iskreno, u poređenju s većinom drugih na terenu", dodala je.

Maraja Keri
foto: Profimedia

Fidel Kastro bio je kubanski revolucionar, neki su ga kasnije nazvali diktatorom jer je imao celu državu pod svojom kontrolom. Međutim, The Sun prenosi da je ovaj kubanski vođa, koji je preminuo 2016, spavao s čak 35.000 žena. Navodno je "imao" dve žene dnevno, jednu za ručak i jednu za večeru više od četiri decenije.

Fidel Kastro, Kuba, rođendan
foto: Profimedia

Anđelina Džoli je za Cosmopolitan priznala da je spavala s četiri muškarca u svom životu, verujemo da se ta brojka povećala, pošto je to izjavila 2007.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Frontmen i basista rok benda Kiss, Džin Simons, imao je jedan zadatak koji je trebao da izvrši pre nego što bi njegova tadašnja devojka (sada supruga) Šenon Tvid pristala da se uda za njega. Bivša Plejbojeva manekenka zahtevala je da Simons spali sve fotografije žena s kojima je spavao, što je trajalo danima jer je Simons tvrdio da je spavao s gotovo 5.000, piše The Sun.

"Nisam se drogirao u ludim vremenima, ali sam se zato jako puno seksao", izjavio je.

Neki će se možda iznenaditi što se sam kralj Plejboja nije popeo na više mesto na listi, ali Hju Hefner je zadržao svoje brojke u nejasnoj kategoriji od 1.000 do 2.000 žena s kojima je spavao, piše The Sun. Hefner je znao često da govori kako je uvek bio veran svojim suprugama, ali je tvrdio da je definitivno znao da nadoknadi između razvoda.

Hju Hefner
foto: Profimedia

Kristofer Andersen, autor biografije rok zvezde Mika Džegera, rekao je za Extra da je "prema jednoj proceni, Džeger spavao s 4.000 žena tokom svog života."

"Retrospektivno, mislim da bi to mogla da bude mala brojka", dodao je.

Takođe je otkrio da su Džeger i Dejvid Bouvi bili svojevrsni "seksualni tim" i da bi zajedno išli u gej klubove.

Mik Džeger
foto: Profimedia

"Sam Mik je u jednom trenutku rekao: 'Svi znaju da su svi u osnovi biseksualci'", rekao je Andersen, nakon što je otkrio nekoliko Džegerovih partnera, među kojima su navodno Fara Foset i Endi Vorhol.

Proslavljeni glumac i ozloglašeni ženskaroš, Džek Nikolson, tvrdio je da je spavao s preko 2.000 žena, piše The Sun. Izjavio je da je spavao sa ženama svih zakonskih godina, dodajući: "I njihovim majkama, i majkama njihovih majki."

(Kurir.rs/ net.hr)

Bonus video:

01:21

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track