NAJPOZNATIJA CRNKA NA SVETU SE TRANSFORMISALA: Promenila ono po čemu je cela planeta prepoznaje, a svi se pitaju SAMO JEDNO (FOTO)
Foto: Profimedia

NEPREPOZNATLJIVA

NAJPOZNATIJA CRNKA NA SVETU SE TRANSFORMISALA: Promenila ono po čemu je cela planeta prepoznaje, a svi se pitaju SAMO JEDNO (FOTO)

Pop kultura -

Nikol Šerzinger, po mnogima jedna od najljepših žena sveta, iznenadila je svoje Instagram pratioce drastičnom promenom izgleda.

Pevačica koja je bila poznata po svojoj dugoj, crnoj kosi, rešila je da promeni imidž te je skratila kosu i ofarbala je u plavo. Nikol je na Instagramu pokazala svoju novu frizuru, a priču je zaokružila šminkom koja je inspirisana serijom "Euphoria".

"Predivna si", "Savršeno", "Tako si originalna, sve ti lepo stoji", "Sviđaju mi se sve tvoje verzije", "Ti kao da nisi s ovog sveta", "Izgledaš poput sirene", samo su neki od brojnih komplimenata koji su se našli ispod objave.

Iako se mnogi pitaju šta je razlog ove drastične transformacije, pevačica još uvek nije otkrila da li je stavila periku ili je reč o trajnoj promeni, ali sudeći po reakcijama, plava kosa je pun pogodak.

Podsećamo, američki mediji su se nedavno raspisali o pevačicinom licu i tvrde kako je preterala s botoksom i filerima, a mnogi je nazivaju i "voštanom figurom".

(Kurir.rs)

00:27

Ceca ga živi: Pevačica otišla iz Beograda i ovde uživa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track