Najnovije vesti

OGROMNI DUGOVI, PROBLEMI ILI DOBITAK: Evo šta znači kada sanjate NOVAC, nije uvek dobro!
Foto: Shutterstock

SANOVNIK

OGROMNI DUGOVI, PROBLEMI ILI DOBITAK: Evo šta znači kada sanjate NOVAC, nije uvek dobro!

Zanimljivosti

Novac se veoma često dolazi u naše snove, delom zbog toga jer za njim težimo, delom jer je deo naše svakodnevnice. Što znači nije ništa neobično ali je tumačenje takvog sna nije uvek krajnje pozitivno.

Ipak, veoma je bitno raspoloženje i emocija samog sna. Da li ste bili tužni, uplašeni ili depresivni? Na osnovu toga se celo tumačenje i kotira.

Šta sve znači sanjati novac?

Sanjati novac obično predstavlja da vas čeka neka vrsta dobitka u skorijem periodu, ali to nije uvek slučaj. Evo šta sve znače snovi u kojima se pojavljuje novac u pojedinačnim situacijama.

Ako sanjate da ste dobili novac

novac, evro
foto: Profimedia

Ovaj san se zapravo tumači u negativnom smislu, znači da vas očekuju ogromni dugovi za koje niste ni pomisli da ćete ih imati. Neka neočekivana situacija će vas naterati da date ogromnu svotu novca.

Brojanje sitnog novac

Sitno je uvek asocijacija na nešto minijaturno, neprijatno. Što označava da su vas snašli problemi koji i nisu toliko značajni. Budite strpljivi, jer ćete sve rešiti dok se nije razvilo u nešto veće.

Brojanje papirnog novca

novac, evri, pare
foto: Shutterstock

Brojanje papirnog novca, označava ogovaranje od strane bliskih osoba. Ako ga brojite u nečijem prisustvu ima suprutno značenje, imate prave prijatelje uz sebe i prave stvari vam tek dolaze.

Trošenje novca

Ovde je veoma bitno kakvo ste osećanje imate dok ovo sanjate. Ako imate neprijatan osećaj dok trošite novac, znači da trošite vreme na nekoga ko nije vredan toga. Ako ste se osećali pozitivno očekuje vas neko prijatno iznenađenje.

Sanjati da ste našli novac

Ako ste ga pronašli na ulici, opet slede neočekivani troškovi i neprijatne situacije. Ako ste našli velike količine novca i bili ste mnogo srećni zbog toga u realnosti to znači da vas očekuje velika nesreća, čuvajte svoje bližnje.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

Kako da povratitte novac ako vam vodootporna obuća propusti: Stručnjak otkrila cake kako nas trgovci varaju
03:16

Kako da povratitte novac ako vam vodootporna obuća propusti: Stručnjak otkrila cake kako nas trgovci varaju

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja