01:53

Konstrakta u TelAvivu napravila hor

TAJNE PREDSTAVNIKA NA EVROVIZIJI

PREDEVROVIZIJSKI DOGAĐAJ ORGANIZOVAN U TEL AVIVU: Izraelski predstavnik otkrio da je radio u SUPERMARKETU, evo šta kaže KONSTRAKTA

Pop kultura -

U Tel Avivu večeras se održava predevrovizijski događaj "Israel Calling", a među predstavnicima 23 zemlje je i naša predstavnica Konstrakta. Domaćini su uoči večerašnjeg koncerta organizovali druženje sa novinarima, a svi predstavnici su izvukli po jedno pitanje.

Nakon predstavljanja svih takmičara koji su došli u Izrael, predstavnici 23 zemlje su izvlačili pitanja koja su se uglavnom odnosila na „Pesmu Evrovizije“, recimo kakvu poruku nosi pesma, s kim ste radili na kompoziciji, da li ste ranije bili u Izraelu, ali i kakva su im očekivanja od predstojećeg takmičenja.

Konstrakta
foto: Promo foto

Predstavnici Letonije su iskoristili priliku da čestitaju rođendan svom menadžeru pevajući rođendansku pesmu, a predstavnik Izraela je naveo da uživa u ostvarenju svog sna, pošto je pre šest meseci radio u supermarketu.

Predstavnica Crne Gore Vladana je poručila da je njen nastup na sceni u Torinu i dalje tajna. Domaćini su predstavnicu Srbije Anu Đurić Konstraktu pitali sa kojim bi ovogodišnjim izvođačem otpevala duet.

- Napravila bih hor sa svim takmičarima - odgovorila je Konstrakta, nakon čega je pozvala sve da zapevaju njenu pesmu, što su i učinili.

Konstrakta
foto: Promo foto

U Tel Avivu će večeras biti održan događaj "Israel Calling" na kojem će ovogodišnji učesnici „Evrosonga“ sebe i svoje pesme predstaviti ljubiteljima festivala u Izraelu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:45

DARA JE GLAVNA ATRAKCIJA KADA POKUPI SINA IZ ŠKOLE! Pevačica otkrila o svom odnosu sa Konstantinom: DOLAZIM PO NJEGA GT-om I SVI OSTAJU BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track