OD OSME GODINE KOMUNICIRA S DUHOVIMA I PRIČA S NJIMA PO GROBLJU: Glumica ŠOKIRALA priznanjem, a sprovela je i EKSPERIMENT
Foto: Profimedia

PARANORMALNO

OD OSME GODINE KOMUNICIRA S DUHOVIMA I PRIČA S NJIMA PO GROBLJU: Glumica ŠOKIRALA priznanjem, a sprovela je i EKSPERIMENT

Pop kultura -

Glumica Vanesa Hadžens otkrila je da ima neobičnu sposobnost komuniciranja s duhovima koji nisu s ovog sveta.

Komunikacija s duhovima bila je prisutna još od mladosti, i od tada se susretala s paranormalnim aktivnostima, rekla je u intervjuu tokom gostovanja u šouu Keli Klarkson. Prvo takvo iskustvo doživela je s osam godina, a od tada se navikla na takve susrete i prihvatila činjenicu da može da vidi i čuje stvari koje drugi ne mogu.

"Jedno vreme sam se pretvarala da nemam tu sposobnost jer je bilo jako zastrašujuće. Nepoznate stvari su jednostavno zastrašujuće, ali nedavno sam shvatila da je to poseban dar i imam tu sposobnost koju ću iskoristiti", rekla je glumica.

Vanesa Hadžins
foto: Profimedia

Kako je navela, nedavno je sprovela svoj prvi "paranormalni eksperiment" s prijateljicom Džidži, a rekla je da je njen omiljeni komad opreme "kutija duhova" pomoću koje analizira radio frekvencije i dopušta duhovima da govore kroz nju.

"Postoji nešto u vezi s elektricitetom koji stvara i omogućuje duhovima da govore kroz nju", objasnila je.

Takođe je ispričala kako je sedela na nadgrobnom spomeniku na groblju i komunicirala s "razigranim" duhom po imenu Sem - za kojeg je tvrdila da je rekao njeno ime.

"Nakon što smo se predstavile, Džidži je rekla: 'Sem, možeš li nam reći naša imena? Kako se zovemo?' I samo čujemo: 'Šššš, Vanesa, šššš'", opisala je.

Vanesa Hadžins
foto: Profimedia

"Nije to bio jako dug razgovor. Bila sam kao, 'Kul, imaš li još nešto što želiš da mi kažeš?' I samo čujem: 'Ššš, ne'", dodala je.

Za one koji će tek postati lovci na duhove, Hadžens ima nekoliko saveta. Ako želite da prođete kroz groblje, pobrinite se da duhovi na koje naiđete ostanu na svom poslednjem mestu odmora.

Još 2011. godine, dok je snimala svoj film "Journey 2: The Mysterious Island" u Severnoj Karolini, glumica je za People rekla da ju je posetila vanzemaljska prisutnost.

"Severni Vilmington jedno je od najstarijih, najukletijih mesta u Severnoj Americi", rekla je, objasnivši da je čula korake dok je boravila u staroj kući na tamošnjoj lokaciji.

"Jurila sam oko svog duha nekih 10 minuta, a onda je postalo previše otkačeno i jednostavno sam otišla", dodala je Hadžens.

"Osećam kao da je možda izgubila muža u ratu i čeka da joj se muškarac vrati. To je definitivno bio ženski duh. Mogu to reći."

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:15

RUSKA GLUMICA ODUŠEVLJENA SRBIJOM: Za samo 4 meseca naučila srpski jezik, glumi u Južnom vetru i veliki je prijatelj sa Bikovićem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track