TAJNE FILMA MARATONCI TRČE POČASNI KRUG DUGO SU SKRIVANE: Jednu scenu sa SLUŽAVKOM OLJOM svi pamte, ali ne znaju ŠOK priču iza nje
Foto: Printscreen/Youtube

SVI VOLE OVAJ FILM, A EVO I TAJNI!

TAJNE FILMA MARATONCI TRČE POČASNI KRUG DUGO SU SKRIVANE: Jednu scenu sa SLUŽAVKOM OLJOM svi pamte, ali ne znaju ŠOK priču iza nje

Pop kultura -

Melita Bihali je pre četiri decenije odigrala ulogu služavke Olje u kultnom ostvarenju "Maratonci trče počasni krug".

Publika je pamti po čuvenoj sceni u kojoj je Maksimilijan Topalović, kog je tumačio Mića Tomić, uvlači u kadu i cepa joj bluzu, a gotovo da niko ne zna tajnu koju krije ova popularna scena iz filma.

Maratonci, film, Maratonci trče počasni krug, kupanje, deda
foto: Printskrin Youtube

Naime, kako bi postigli što bolji efekat iznenađenja, reditelj Slobodan Šijan i Mića Tomić su se dogovorili da je tako snime bez znanja Melite, pa da tako i njen vrisak i smeh budu uverljiviji.

Glumičino iznenađenje bilo je dakle, apsolutno stvarno, ali je kasnije Melita ispričala da je scena ispala veoma simpatična i spontana i da se, naravno, zbog nje nije naljutila.

Međutim, ovo nije jedina sporna scena koja prati služavku Olju. Postoji i jedna koja je snimljena, ali nikada nije emitovana! U njoj se više objašnjava sam lik sluškinje Olje i njene uloge u domu Topalovića kao "osobe za sve" - čak i za seks.

Melita Bihali, Maratonci trče počasni krug, Olja, sluškinja, seks, Topalovići
foto: Printscreen

Scena je išla ovako - Aksentije Topalović (Mija Aleksić) i služavka Olja (Melita Bihali) u krevetu su i na vratima se pojavljuje Laki (Bata Stojković) i vikne: "Tata, šta to radiš, večeras je moj red!".

- Snimatelj Boža Nikolić insistirao je da Mija povuče sa nas čaršaf i da ja ostanem gola. Nisam pristala na to, jer se nismo tako dogovorili pre snimanja. Pobegla sam ogrnuta čaršafom u ćošak. Scena je bila veoma simpatična uz Batino pitanje koje je usledilo: "Tata, mogu li bar da gledam?" - ispričala je Melita godinama kasnije.

Maratonci trče počasni krug
foto: Printscreen/Youtube

- Onda je Mija Aleksić stao u moju zaštitu rekavši da me ostavi na miru, jer nije bio takav dogovor - dodala je Melita, objašnjavajući da je cela scena do kraja snimanja ispala iz filma verovatno zato što je bila "prizemnija" od ostalih.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track