TRUDNA BRITNI SPIRS: Tek što je dobila mogućnost da se stara sama o sebi, popularna pevačica objavila da čeka TREĆE DETE! (FOTO)
Foto: Profimedia

TRUDNA JE

TRUDNA BRITNI SPIRS: Tek što je dobila mogućnost da se stara sama o sebi, popularna pevačica objavila da čeka TREĆE DETE! (FOTO)

Pop kultura -

Svetska pop zvezda Britni Spirs u drugom je stanju i čeka dete sa verenikom Semom Ašgarijem.

- I tako sam uradila test za trudnoću… i uh, imaću bebu - napisala je pevačica, a usledile su brojne čestitke.

Pevačici i njenom vereniku ovo će biti prvo zajedničko dete, a Britni već ima dva sina Šona Prestona i Džejdena Džejmsa iz prethodnog braka sa Kevinom Federlajnom.

Podsetimo, od novembru 2021. godine, Britni nema staratelja, kako je to bio slučaj prethodnih 14 godina, a nakon što je konačno postala slobodna, pevačica je nagovestila da razmišlja o proširenju porodice.

- Razmišljam o još jednoj bebi. Pitam se da li je ovo devojčica? - napisala je ona tada uz snimak.

Na ročištu koje je održano 12. novembra, u Višem sudu u Los Anđelesu, odlukom suda, Britni je tada povratila prava da sama odlučuje o svojoj imovini i svojim finansijama.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Britnin staratelj 14 godina bio je njen otac, Džejmi Spirs, na njegovo mesto nedavno je došao je Džon Zabel, računovođa kog su izabrali Britni i njen advokat, da privremeno nadzire njene finansije, ali na poslednjem ročištu odlučeno je da je Britni potpuno slobodana i da joj ne treba staratelj.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

00:04

Maja Berović trudnoća

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track