PRIZOR KOJI TOPI I NAJTVRĐA SRCA: Iznenađenje za Miodraga Dragičevića, a povod je PRELEP! Supruga mu priredila dan za pamćenje
Foto: Printscreen/Instagram/oly_faith_

UŽIVAJU U SREĆI

PRIZOR KOJI TOPI I NAJTVRĐA SRCA: Iznenađenje za Miodraga Dragičevića, a povod je PRELEP! Supruga mu priredila dan za pamćenje

Pop kultura -

Novopečeni tata Miodrag Dragičević, brat glumice Tamare Dragičević, proslavio je 28. rođendan, a tom prilikom supruga mu je priredila iznenađenje.

On i njegova supruga, koleginica, Olivera Bacić Dragičević, prošle godine su svoju vezu ozvaničili brakom, a potom je u njihov život je stigla ćerka Vasilija.

Olja je supruga obradovala tortom u obliku srca, a glumac je objavio fotografiju na kojoj drži ćerku u naručju, dok u opisu stoji:

"Najsrećniji rođendan. Oljka moja, hvala na najlepšem poklonu", napisao je glumac mislivši na dete koje su dobili.

Inače, glumački par upoznao se tokom snimanja serije "Žigosani u reketu", gde Miodrag tumači ulogu košarkaša Luke, a Olivera novinarke Tatjane.

Miodraga Dragičevića i Oliveru Bacić spojila je muzika, iako se bave istim poslom i godinama su znali jedno za drugo. Od trenutka upoznavanja sve se odvijalo filmskom brzinom, za manje od godinu su se venčali i dobili ćerku Vasiliju.

‒ Nas dvoje smo se znali iz viđenja, povremeno bismo se našli u istom društvu, ali taj sudbonosni momenat prepoznavanja dogodio se u muzičkom studiju. Onog sekunda kad je ušao, nekako sam znala da je on prava osoba za mene. Moram priznati da sam se malo uplašila, nije mi bilo baš svejedno. Svi mi imamo intuiciju i kad ti se dogodi nešto tako veliko, uplašiš se jer to ne očekuješ – ispričala je Olivera u jednom intervjuu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

MIODRAG DRAGIČEVIĆ SLAVI ROĐENJE NASLEDNICE: POCEPALI MU MAJICU, ISPLIVALI SNIMCI, GLUMAC VAN SEBE OD SREĆE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track