PREMINULA SLAVNA GLUMICA: Proslavila se u ovoj LEGENDARNOJ komediji gde je glumila MAJKU, a on je slomljen od BOLA
Foto: Printscreen/Youtube/TBS

velika tuga

PREMINULA SLAVNA GLUMICA: Proslavila se u ovoj LEGENDARNOJ komediji gde je glumila MAJKU, a on je slomljen od BOLA

Pop kultura -

Liz Šeridan, glumica koja se proslavila ulogom majke Džerija Sajnfelda u njegovom istoimenom sitkomu, umrla je u 93. godini.

Zvezda "Sajnfelda" je preminula prirodnom smrću u petak oko 2:30 ujutro, prenosi TMZ, a njenu fotografiju su objavili i na zvaničnom Tviter nalogu serije koja je proslavila.

Šeridan je glumila zaštitnički nastrojenu Džerijevu mamu Helen Sajnfeld u 21 epizodi serije, od 1990. do 1998. godine.

- Liz je bila najslađa, najfinija TV majka koju bi svaki svaki sin poželeo. Svaki put kada se pojavljivala u šouu, to je bilo najprijatnije iskustvo za mene. Veoma sam srećan što sam je poznavao - napisao je potreseni Džeri Sajnfeld.

Preminula je manje od dve nedelje nakon smrti Estele Haris - još jedne zvezde "Sajnfelda", poznate po ulozi majke Georgea Costance. Kao i Šeridan, Haris je takođe imala 93 godine.

Liz, koja je rođena u Njujorku, karijeru je započela radeći kao plesačica u noćnim klubovima, gde je upoznala Džejmsa Dina u ranim dvadesetima. Par je uživao u kratkotrajnoj romansi 1952. godine, koju je Šeridan kasnije opisala u svojoj knjizi "Dizzy & Jimmy: Moj život sa Džejmsom Dinom: Ljubavna priča".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:42

Ružica Kralj otkriva kakav će biti naredni period za sve horoskopske znake

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track