TRAŽIO PARE ZA STAN, PA OSTAO BEZ SPONZORA: Zbog OVOGA oni više ne žele da imaju NIKAKVE VEZE sa influenserom, a evo šta ON KAŽE!
Foto: Printscreen/Instagram

IMAO JE STRAŠNO DETINJSTVO

TRAŽIO PARE ZA STAN, PA OSTAO BEZ SPONZORA: Zbog OVOGA oni više ne žele da imaju NIKAKVE VEZE sa influenserom, a evo šta ON KAŽE!

Pop kultura -

Poznati srpski influenser Vladimir Zvekić, poznatiji kao Veselin, uzburkao je domaću javnost kada je objavljeno da mu pratioci na Instagramu, kojih ima više od 328.000, pomažu da reši svoje stambeno pitanje i kupi svoj prvi stan.

On je otvorio namenski račun, na koji mu zainteresovani pratioci samovoljno, po "dogovoru", uplaćuju po jedan evro, a ukoliko se dovoljno njih bude odazvalo pozivu, Veselin bi vrlo brzo mogao da uzme ključeve u ruke.

Vladimir Zvekić, Veseleen
foto: Printscreen TV Prva

Ipak, mnogi su kritikovali ovu Veselinovu ideju, naglašavajući mu da je sramotno da na taj način moli ljude za novac, posebno s obzirom da je mlad, zdrav i prav, te da bi mogao da zasuče rukave i počne da radi. Veselin je u jednom intervjuu otkrio šta misli o kritikama i kako se oseća po pitanju toga, te šta je sve u životu prošao.

I iako je za trenutak delovao kao da se cela bura oko njegovog zahteva stišala, influensera je kao grom iz vedra neba pogodila vest o tome da njegovi sponzori odustaju od saradnje sa njim zbog cele ove situacije.

Vladimir Zvekić
foto: Printscreen

- Upravo me je pozvala devojka. Sa njom komuniciram kada su saradnje sa određenim bendovima u pitanju. Sa njima sam sarađivao godinama unazad. Uvek je bilo sve na obostrano zadovoljstvo i sve u superlativu, da ne pričam o rezultatima koje smo postizali, ali nije akcenat sada na tome. Zvala je da mi kaže da su oni odlučili da prekinu svaku saradnju sa mnom zbog cele ove situacije i da ne žele da se povezuju sa mnom. Što je okej, naravno, njihov izbor i odluka. Ali je to poražavajuće - napisao je Vaselin, pa dodao:

Vladimir Zvekić
foto: Printscreen

- Pa majku mu, ti mene angažuješ zbog mojih ljudi. Slažem se da je situacija osetiljiva, ali valjda istražiš sve? Vidiš ko tu kosi, ko vodu nosi? I onda doneseš odluku da li baš u tom trenutku želiš da pokažeš poverenje koje se gradilo godinama, i time pokažeš da vidiš šta je ispravno. Ne ljutim se, ali sam razočaran.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:47

Ovako izgleda stan na Karaburmi koji je izgoreo u požaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track