OTAC DOSLOVNO KUPIO SVOJE DETE OD MAJKE: Htela je da abortira, pa sam pošteno PLATIO, a onda se desilo nešto NEVEROVATNO!
Foto: Profimedia

Platio joj da mu rodi dete

OTAC DOSLOVNO KUPIO SVOJE DETE OD MAJKE: Htela je da abortira, pa sam pošteno PLATIO, a onda se desilo nešto NEVEROVATNO!

Ludi svet -

Nesvakidašnja ispovest jednog muškarca preplavila je društvene mreže, a njegova priča pokazala je koliko se sudbina može poigrati sa nama.

On je ispričao da je njegova partnerka neplanirano zatrudnela, a kako nije bila spremna da rodi dete, želela je da abortira. Međutim, on se nije slagao sa njom, te je doslovno kupio svoje dete.

otac, tata
foto: Profimedia

- Ja sam svoje dete bukvalno kupio. Ružno zvuči, ali tako je. Neplanirano je zatrudnela, obzirom da smo oboje u ozbiljnijim godinama ja sam bio presrećan zbog toga, a ona ni da čuje - napisao je on.

Potom je objasnio šta se dogodilo i kako je ostvario svoj naum da se ostvari kao otac.

Muškarac, Dete, Beba, Tata
foto: Profimedia

- Učinio sam sve da do toga ne dođe, na kraju lepo ponudio novac. Pošteno je prihvatila i dala mi i sva roditeljska prava. Deo svojih ne ispunjava ionako, jer 'važnija je karijera'. Ne kajem se. Na neki način preko njega sam upoznao i ljubav svog života. Šetajući ga primetila nas je jedna devojka, zapričali se, izašli, ispričao sam neobavezno svoju priču i njoj. Kaže da sam je tog dana kupio za ceo život i sad čekamo novog klinca. Iskreno, život piše romane - završio je on svoju ispovest.

(Kurir.rs/yumama)

Bonus video:

06:56

S*KSI TATA OGOLIO KSENIJU PRED SVIMA! Maske su pale, Darko je rešetao kao lud: Sad se zna KO JE KO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track