BIVŠA SRPSKA SNAJKA KONAČNO OTKRILA POL BEBE: Adrijana Lima rodila 2 ćerke Jariću, sad podelila lepe vesti uz VELIKI PRASAK! VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

veselo

BIVŠA SRPSKA SNAJKA KONAČNO OTKRILA POL BEBE: Adrijana Lima rodila 2 ćerke Jariću, sad podelila lepe vesti uz VELIKI PRASAK! VIDEO

Pop kultura -

Kao bomba je odjekula vest da, bivša srpska snajka, Adrijana Lima (40) čeka svoje treće dete sa filmskim producentom Andreom Lemersom III.

Ona je sada rešila da otkrije bol bebe, iako prethodna dva puta ona nije želela da zna pol sve do porođaja, ali kako se čini, sada su se stvari promenile.

Inače, Lima iz braka sa Markom Jarićem ima dve ćerke, Valentinu i Sijenu, a devojčice ne kriju sreću što stiže novi član porodice.

Otkrivanje pola bebe su svi čekali veoma nestrpljivo, a to je konačno gotovo. Dečak ili devojčica, više nema tajni, jer stiže muško pojačanje. Kada je termin u pitanju, dečak treba da stigne na jesen ove godine.

Da podsetimo, izabranik Adrijane Lime, Andre Lemers III ima 42 godine, a rođen je u Los Anđelesu. Nema informacija o tome gde se par upoznao, ali kako je i on u industriji zabave nije isključeno da su im se putevi ukrstili.

Andre Lemers III nije toliko poznat kao njegova devojka, a po profesiji je filmski producent koji živi u Santa Monici u Kaliforniji. Prema njegovom LinkedIn profilu, Lemers radi kao kreativni izvršni direktor i producent za produkciju "Holliwood Gang" od 2016. godine, a četiri godine kasnije postao je i partner kompanije. Lemers je takođe generalni direktor "MiLu entertainment-a" poslednjih sedam godina.

Njegova najistaknutija dela su "Rock Paper Scissors", "Aleppo" i "Gods of Accident", koja je producirao. Radi i na raznim projektima koji su još uvek u produkciji i koji će biti premijerno prikazani u budućnosti.

Pre njega, Andrijana je bila u vezi sa turskim piscem Metinom Haruom, ali ta ljubav je bila kratkog daha.

Adrijana je najpoznatija kao Viktorijin anđeo, a sarađivala je sa brendovima Giorgio Armani, Vera Wang, Louis Vuitton, Prada, Christian Dior.

Adrijana Lima, Andre Lemers
foto: Printscreen/TikTok

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:04

Mapa kineskih rezanaca: ② Rezanci Bijangbijang sa paprikama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track