I ADRIJANA LIMA PODLEGLA RIJANINOM TRENDU: Prošetala u haljini s GOLIM TRUDNIČKIM STOMAKOM i ne prestaju da je kritikuju (FOTO)
Foto: Profimedia

KAKVA HALJINA

I ADRIJANA LIMA PODLEGLA RIJANINOM TRENDU: Prošetala u haljini s GOLIM TRUDNIČKIM STOMAKOM i ne prestaju da je kritikuju (FOTO)

Pop kultura -

Modna revija dizajnera Aleksandera Vanga u Los Anđelesu održana je sinoć, a veče je proteklo gotovo mirno.

Ipak, neobične modne kreacije privukle su veliku pažnju javnosti, a ogroman broj komentara privukla je haljina koju je nosila bivša srpska snajka Adriana Lima.

Adriana Lima
foto: Profimedia

Naime, Adriana je sada već u poodmakloj trudnoći, ali je rešila da prati trendove koje je postavila pop pevačica Rijana. Trudna Adrijana pojavila se u kratkoj, crnoj haljini sa dubokim dekolteom i ogromnim prorezom koji je u potpunosti ogolio njen poveći stomak.

Ovaj hrabri autfit, kreiran da šokira i provocira, ali i proslavi trudnoću, upotpunjen je crnim, kožnim čizmama koje sežu preko kolena i efektnom zlatnom naušnicom. Vamp utisku doprineli su i karmin u boji vina, te zalizana, duga kosa, ali i Adrianin ošatar stav.

"Ovo izgleda smešno", "Ne mogu da zamislim nikoga ko bi želeo da nosi ovu haljinu osim ljudi kojima očajnički treba pažnja", "Da li je ovo sad trend - da idemo okolo i pokazujemo svoj stomak svakom strancu na ulici?", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track