DANIMA SMO BILE ZATVORENE PO HLADNOĆI, A IMALI SMO I DODATNU MUKU: Dara Džokić otkrila NEPOZNATE DETALJE o seriji koju svi vole
Foto: Printscreen YouTube

DOŽIVLJAJI SA SETA TAJNI VINOVE LOZE

DANIMA SMO BILE ZATVORENE PO HLADNOĆI, A IMALI SMO I DODATNU MUKU: Dara Džokić otkrila NEPOZNATE DETALJE o seriji koju svi vole

Kultura -

Dara Džokić otkriva da su Sloboda Mićalović i ona u ledenom studiju snimale hit seriju "Tajne vinove loze"! Glumica koja u telenoveli RTS igra Mirteu, pomajku glavne junakinje Vere, kaže da joj je bilo teško na snimanju novih 38 epizoda.

- Nije bilo lako danima snimati u studiju. Bilo je dana kada smo Sloboda i ja po ceo dan provodile zatvorene, i po hladnoći i po vrućini, a dodatna muka bio je i kovid, koji je tada bio u punom jeku - priča Dara za Informer i dodaje da su se njena mlađa koleginica i ona međusobno bodrile u teškim momentima:

- Bilo je naporno, ali i veselo. Boba i ja smo se mnogo smejale na snimanju. Možda je najviše smeha i bilo baš tih dana kada smo imale najviše posla. Zato smo same sebi dale nadimak "Brze glume Srbije".

Sloboda Mićalović, Tajne vinove loze
foto: Printscreen YouTube

Dara kaže da je sa suprugom Vojina Ćetkovića bliska još od 2003. godine, kada joj je glumila majku u seriji "M(j)ešoviti brak":

- Bobu doživljavam kao ćerku još od serije "M(j)ešoviti brak". Imam posebno osećanje i ljubav prema njoj, i kao glumici i kao mladoj i pametnoj ženi. Sa njom i sa Vojinom sam sarađivala u "Tajnama vinove loze" lako i veselo. Oni su daroviti, brzi i efikasni glumci, sa kojima se sve dogovaram u trenu.

Džokićeva priznaje da je zahvaljujući hit telenoveli naučila mnogo toga o vinu.

Tajne vinove loze
foto: Promo

- Saznala sam da se u vino ponekad stavlja takozvana "šuška". To je specifičan miris kore drveta, trave i još nekih tajnih sastojaka koje piću daju specijalan šmek. Volim ponekad da popijem čašu dobrog vina. To piće je toliko različito u zavisnosti od toga iz koje je vinarije, sorte, berbe, godine... Nisam veliki poznavalac vina, ali umem da prepoznam koje je vrhunsko - priča Dara i dodaje da su glumci na snimanju ipak pili samo sok:

- Iako se u ovoj seriji radi o vinu, ipak smo na setu pili sok od jabuke, koji po izgledu podseća na vino. U hit seriji "Tajne vinove loze" snimanoj u produkciji "Telekoma Srbije" glavne uloge tumače Sloboda Boba Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić i Marko Vasiljević.

(Kurir.rs/ Informer)

Bonus video:

00:37

Sloboda Mićalović u Trebinju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track