10:52

TIHOMIR STANIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU SERIJE UBICE MOG OCA Sledeća sezona će se baviti OPASNIM društvenim problemom

serija koja je privukla pažnju

TIHOMIR STANIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU SERIJE UBICE MOG OCA Sledeća sezona će se baviti OPASNIM društvenim problemom (VIDEO)

Pop kultura -

Glumac Tihomir Stanić je u Pulsu Srbije govorio o seriji "Ubice mog oca", otkrivši da je jedna od glavnih tema kojima će se sledeća sezona baviti oubiljan i opasan društveni problem - kocka.

Jedno od najpoznatijih glumačkih imena. Od onih od kojih mlađe generacije uče.

A koliko je važno stalno se nadograđivati, dokazuje i lepeza različitih uloga koje je u kratkom periodu pružio publici.

Pozorište, film, serije… a među njima i krimi priča “Ubice mog oca” koja iz sezone u sezonu privlači veliku pažnju… O svemu tome voditeljka Pulsa Srbije na Kurir televiziji razgovarala je Tihomirom Tikom Stanićem…

- Ta serija je meni jako lepo iskustvo. Veoma je uspešna serija. Ja sam pozorišni glumac pre svega. Sada sam malo više na televiziji. Kada se skupimo, posle godinu dana, pričamo. Radio sam sa Rsdošem Bajićem "Psi laju, vetar nosi", onog dana kada sam tu seriju zavrpio, počeo sam novu sezonu serije "Ubice mog oca" - rekao je glumac Tihomir Stanić.

Tihomir Stanić
foto: Kurir televizija

Glumac Tihomir Stanić se osvrnuo i na koje će se teme bazirati sledeća sezona serije "Ubice mog oca".

Tihomir Stanić
foto: Kurir televizija

- Publika polako saznaje šta se sve dešavalo, a u prošlom toku, imali smo u petoj sezoni temu sekti, u najnovijoj sezoni naslje, silovanja. Sada imamo kocku, kao jedan ozbiljan društveni problem. Ljudi prepoznaju da se to njih tiče. Da to nije neki prazan prostor, već se stvarno dešava - rekao je Tika Stanić u Puslu Srbije na Kurir televiziji.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:42

Tihomir Tika Stanić o deci i omladini u Realnoj priči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track