VLADICA IZ VARLJIVOG LETA PORASLA JE U FATALNU PLAVUŠU: Pogledajte kako danas izgleda popularna devojčica koju danas svi znate!
Foto: Printscreen

danas je jako popularna

VLADICA IZ VARLJIVOG LETA PORASLA JE U FATALNU PLAVUŠU: Pogledajte kako danas izgleda popularna devojčica koju danas svi znate!

Pop kultura -

Popularna glumica dobila je svoju ličnu kartu ulogom u filmu ,,Varljivo leto", potom je izrasla u fatalnu plavušu, koja je tek tako nestala.

Ivana Mihić pojavila na glumačkoj sceni još kao devojčurak, a prva uloga joj je data već 1986. godine, što je za nju predstavilo i prekretnicu u njenoj karijeri. Uloga koja ju je vinula u sam vrh glumačke postave za nju je kao ,,lična karta".

Mihićevu su smatrali za jednu od najlepših mladih glumica, a nema sumnje da su za njom uzdisali svi muškarci sa Balkana. Ivana, kako je odrastala tako je dobijala sve zahtevnije i zahtevnije uloge, a zbog šarmantnog izgleda i zavodoljivog stasa, uglavom je igrala zavodnice i fatalne žene.

Ivana se u jednom trenutku samo povukla sa televizije, potpuno je iščezla i posvetila se životu o kom je oduvek maštala. Naime, lepa glumica je nedaleko od Beograda pronašla mir u kući koju su njeni roditelji sazidali pre njenog rođenja.

Iako je već zagazila u petu deceniju, Ivana ima figuru na kojoj bi joj pozavidele mnogo mlađe devojke. Glumica Ivana Mihić nije udata i nema decu. Kako je reč o umerenoj i skromnoj osobi koju ne prate skandali, o njenom privatnom životu se ne zna puno.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

04:47

Srpska glumica rodila ćerku u 6. deceniji života: Sad otkrila kako je vaspitava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track