5 MESECI KRIJE TRUDNOĆU OD KOLEGA I IMA ODLIČAN RAZLOG: Ceo internet joj pomaže da SAKRIJE stomak, a zadatak je sve TEŽI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

NEVEROVATNO

5 MESECI KRIJE TRUDNOĆU OD KOLEGA I IMA ODLIČAN RAZLOG: Ceo internet joj pomaže da SAKRIJE stomak, a zadatak je sve TEŽI! (VIDEO)

Žena -

Neke žene jedva čekaju trenutak kada će celom svetu objave svoju trudnoću, ali ne i jedna buduću majka koja svoj stomak krije širokom odećom.

- Čuvaću trudnoću u tajnosti dokle god mogu. Objava trudnoće bi mi uništila karijeru - objasnila je anonimna trudnica u viralnom videu na TikToku.

@bagelplss So yes, it is STILL a secret for those it’s intended to be a secret for even if i post in tiktok. The facebook thing makes it dicey. #secretpregnancy #fyp #momsoftiktok #pregnant #firsttimemom #gradstudent ♬ Sopa de Caracol (Re-Master 2022) - Pilo Tejeda

Iako ovo nekima može zvučati ludo, ona ima valjan razlog da tako misli. Radi kao operska pevačica i trenutno pohađa prestižni muzički program u Americi. I nije tajna da je muzička industrija veoma konkurentna, tako da ova žena ima osećaj da će je diskriminisati ako saznaju da je trudna.

- Ne želim da propustim neke prilike zbog trudnoće. Jednostavno ne mogu da kažem kolegama da sam trudna, pa čekam. Moja porodica i bliski prijatelji to znaju i svi su veoma uzbuđeni - dodala je ona.

Ipak, stigla je do 20. nedelje i sve joj je teže da sakrije stomak. Zato nosi široku odeću, čak i uske pantalone da joj spljošte stomak.

- Sviđa mi se što je prevelika odeća sada u trendu - priznaje on.

Tajnu namerava da čuva do maja. Onda dolazi agent pred kojim će pevati, a posle će, kako kaže, moći da se pohvali.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:43

STOTINE TRUDNICA NA NOVOJ TELEFONSKOJ LINIJI ZBOG VAKCINE: Ovo su pitanja koja najčešće postavljaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track