VELIKI OBRT NA SUĐENJU? Bivša žena Džonija Depa tvrdila da je šminkom prekrivala modrice, ali jedan snimak SRUŠIO sve! (VIDEO)
Foto: Profimedia

neizvesno

VELIKI OBRT NA SUĐENJU? Bivša žena Džonija Depa tvrdila da je šminkom prekrivala modrice, ali jedan snimak SRUŠIO sve! (VIDEO)

Pop kultura -

Sudska parnica između Džonija Depa (58) i njegove bivše supruge Amber Herd (36) iz dana u dan otkriva nove detalje njihovog turbulentnog i toksičnog braka. Glumica se poslednjih dana našla u problemima nakon što je kao dokaz na sudu donela korektor za lice.

Džoni Dep, Amber Herd
foto: Profimedia

Advokati Amber Herd pokazali su poroti i sudu kozmetički proizvod i utvrdili da ga je glumica koristila sve vreme veze sa Depom, kako bi prekrila modrice od batina. Korektor je poroti, sudu i celoj svetskoj javnosti pokazala njena advokatica Ilejn Bredehoft.

Džoni Dep, Amber Herd, suđenje
foto: Profomedia

- Ovo je koristila. Postala je vrlo vešta u tome. Čućete svedočanstvo Amber o tome kako je morala da meša različite boje za različite dane modrica kako su se razvijale u različitim bojama - rekla je advokatica.

Međutim, Milani Cosmetics je u viralnom TikTok videu naizgled opovrgao ove tvrdnje navodeći da je marka izbacila korektor tek 2017., dok se navodno zlostavljanje dogodilo između 2013. i 2016. godine.

@milanicosmetics You asked us… let the record show that our Correcting Kit launched in 2017!? #milanicosmetics ♬ International Super Spy - dylan

Naravno, postoji mogućnost da Bredehoft nije izričito mislila na taj korektor, nego na korektor uopšteno.

Pre 12 dana počelo je jedno od najiščekivanijih suđenja iz sveta poznatih i slavnih, ono između Džonija Depa i Amber Herd. Dep tuži svoju bivšu suprugu zbog klevete, a njegovi advokati su u uvodnom izlaganju tvrdili kako je Herd nepovratno naškodila njegovoj karijeri.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Otkako traje suđenje, Dep pokušava da dokaže da je on taj koji je trpeo nasilje.

"Herd je problematična osoba koja manipuliše ljudima oko sebe baš kao što je manipulisala i Džonijem Depom", naglasili su njegovi zastupnici. Kao argument su naveli da se Dep navodno skrivao u kupatilu da izbegne njene napada besa, a njegov pomoćnik bi im redovno rezervisao odvojene sobe kako bi on mogao negde da se sakrije ako ona naglo pobesni.

Amber Herd
foto: Profimedia

Dep je bivšu suprugu optužio da mu je bocom odsekla prst, neprestano ga udarala, ali i da je izvršila veliku nuždu u njegov krevet.

Bivši se par nalazi na sudu zato što je Dep tužio Herd zbog članka u "Washington Post" iz 2018. godine u kom je glumica pisala o nasilju i porodičnom zlostavljanju koje je preživela. Oni se venčali 2015. godine i bili su u braku godinu dana pre nego što je Herd podnela zahtev za razvod.

Džoni Dep
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:58

Proleće se dočekuje cvećem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track