OVE GODINE JEDNOSTAVNA ALI NAJVREDNIJA ČESTITKA: Glumac Miodrag Radonjić danas slavi 33. rođendan, a izabranica mu čestitala OVAKO
Foto: Zorana Jevtić

FOTO

OVE GODINE JEDNOSTAVNA ALI NAJVREDNIJA ČESTITKA: Glumac Miodrag Radonjić danas slavi 33. rođendan, a izabranica mu čestitala OVAKO

Pop kultura -

Za razliku od prošle godine kada je glumac Miodrag Radonjić okupio prijatelje i svoje klasiće na vikendici za rođendan, ovoga puta 33. svećicu oduvaće u krugu porodice.

Njegova izabranica Milica objavila je na svom Instagramu njihovu porodičnu sliku sa sinom Savom, uz datum "3.5.2022."

Miodrag Radonjić
foto: Instagram

Da li će glumac okupiti ekipu i proslaviti rođendan u nešto širem krugu ljudi, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, glumac Miodrag Radonjić imao je poslednje dve godine za pamćenje. Prvo je postao miljenik publike zbog uloge kriminalca Baće u filmu i seriji "Južni vetar", a krajem 2020. postao je otac malog Save.

akođe je i član Beogradskog dramskog pozorišta, a sada radi i kao producent u novom filmu “Indigo kristal”.

Nina Janković, Miodrag Radonjić
foto: Damir Dervišagić

U ovom filmu Miodrag sarađuje sa kumom Ninom Janković, i kako sam kaže, puno je lakše sarađivati sa bliskim prijateljima.

Inače, Nini je on bio svedok na venčanju sa s Matijom Dičićem 2014. godine, a Nina je krstila njegovog sina u Hramu Svetog Save, u januaru ove godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:35

MIODRAG RADONJIĆ O ZNAČAJU PORODICE: I mladi i stariji su izgubili osećaj za prave vrednosti, moramo sve više da ih promovišemo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track