SEĆATE LI SE OPASNE LOLE IZ MUNJA? Ulogu u filmu dobila zahvaljujući OVOM GLUMCU, a upoznala ga u autobusu: Evo kako sada izgleda!
Foto: Printskrin/Jutjub

Nekad i sad

SEĆATE LI SE OPASNE LOLE IZ MUNJA? Ulogu u filmu dobila zahvaljujući OVOM GLUMCU, a upoznala ga u autobusu: Evo kako sada izgleda!

Pop kultura -

Milica Vujović igrala je jednu od glavnih junakinja kultnog filma "Munje", a posle toga je nestala sa scene.

Maju Mandžuku, koja je bila njena direktna partnerka, ste redovno viđali i čitali o njenom ljubavnom i poslovnom životu. I Milicu ste viđali, samo je verovatno niste prepoznali.

Foto: Printskrin/Jutjub
Foto: Printskrin/Jutjub

Nakon starta u glumačkim vodama, Milica se ubrzo ponovo našla pred kamerama, ali kao voditeljka emisija o muzici, ekstremnim sportovima, ekologiji. Umesto kratke kose, jake šminke i tamne odeće u kakvoj smo je upoznali u "Munjama", Milica privatno fura opušteni, sportski fazon i kosu vezanu u rep.

"Munje" su najpre bile tako zamišljene da igraju samo naturščici, ali je na kraju pronađen kompromis da postava bude pomešana. Odlučeno je, ipak, da Lolu i Katu igraju devojke koje se glumom ne bave profesionalno i organizovani su kastinzi. Maju Mandžuku "otkrio" je Zoran Cvijanović, dok je Milicu Vujović pronašao Sergej Trifunović.

Sergej Trifunović, Saša Radulović
foto: Screenshot Nova S

- Vozio sam se tridesetkecom. Samo sam ugledao neka neverovatna dva oka. Nikad pre toga nisam startovao devojku u autobusu. Milica i ja postali smo vrlo dobri prijatelji. Kad nam je trebala devojka za lik Lole, bio sam sto posto ubeđen da je ona savršen izbor - rekao je Trifunović za "Nedeljnik".

Kako je Srđa Anđelić, scenarista filma, ispričao, devojke na kastingu su izgovarale repliku: "Ćao, hoćeš na piće" i nisu ostavile dobar utisak jer su glumile, a nije trebalo da glume, već da to zvuči što prirodnije. Onda je ušetala Milica i rekla: "Eeee, 'oćeš piće?" i tada su shvatili da je ona njihova Lola.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:07

MIKA ALEKSIĆ STIGAO SA SUPRUGOM I ADVOKATOM Nastavlja se suđenje u Palati pravde za silovanja i polna uznemiravanja mladih glumica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track