PITANJE O KONSTRAKTI SE POJAVILO U POTERI! Kada nije znao odgovor ceo region ostao u ŠOKU, a ONA skočila: Pobediće na Evroviziji!
Foto: EBU NATHAN REINDS

već je u kvizovima

PITANJE O KONSTRAKTI SE POJAVILO U POTERI! Kada nije znao odgovor ceo region ostao u ŠOKU, a ONA skočila: Pobediće na Evroviziji!

Pop kultura -

Srpska predstavnica na ovogodišnjoj Evoviziji koja se održava u Italiji u Torunu, Ana Đurić Konstrakta završila je u hrvatskom kvizu "Potera". Jednom takmičaru je, naime, postavljeno pitanje: "Šta Konstrakta nema?", dok je u ponuđenim odgovorima stajalo: kartu, knjižicu, svedočanstvo.

Takmičar je dao netačan odgovor: "Svjedodžu (svedočanstvo)", dok je tragač pogodio. Morana Zibar, koja je tragač u ovom kvizu, otkrila je koliko je oduševljena Konstraktom:

- Ja sam potpuno zaluđena Konstraktom, obožavam te Konstrakta ako ovo gledaš, iako znam da imaš pametnija posla, sad će Eurosong na kojem ćeš pobediti - uzviknula je oduševljena našom predstavnicom na prestižnom takmičenju.

Inače, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta nedavno je otputovala u Torino gde će 12. maja nastupiti na Evroviziji u toku druge polufinalne večeri.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

03:33

Pevačica nasmejala voditeljku do suza: Muž mi je imao 99 švalerki, motkom sam ih jurila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track