SEKU SABLIĆ SVI VOLE, A MALO KO ZNA DA JE OVAJ GLUMAC BIO NJENA PRVA LJUBAV: Upoznala ga je rano, a voleli su se INTENZIVNO

NEVEROVATNO

SEKU SABLIĆ SVI VOLE, A MALO KO ZNA DA JE OVAJ GLUMAC BIO NJENA PRVA LJUBAV: Upoznala ga je rano, a voleli su se INTENZIVNO

Pop kultura -

Prva ljubav Seke Sablić dogodila joj se, kako su preneli domaći mediji, nakon završetka Akademije, a iako je bila intenzivna, nije dugo trajala.

Naime, popularna glumica je otpočela pre nekoliko decenija ljubavnu romansu, sa pokojnim glumcem Božidarom Stošićem. Iako je njihova ljubavna priča bila kratkog daha, Seka je govorila sve najlepše o svom bivšem, te je za njega imala samo reči hvale.

Seka Sabljić
foto: Marina Lopičić

- Deca su ga obožavala kao Boleta iz Bureta u vreme emitovanja emisije Hiljadu zašto. Bio je njihov heroj i istinska zvezda. Danas je sve to nestalo. Nema više danas takvih glumaca za decu. Celog života je bio posvećen glumi i svom poslu - istakla je Seka jednom prilikom, prenosi "Story".

Božidar Stošić umro je 13. decembra 2018. u 82. godini, a svoj život posvetio je glumi. Pred samu smrt nikome nije rekao da je bolestan.

Božidar Stošić
foto: Damir Dervišagić

- Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano. Nisam znala da je bolestan - izjavila je Sablićeva nakon glumčeve smrti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:27

JEZIVA SCENA U ZEMUNU! Poznata glumica sva uznemirena objavila snimak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track