KONSTRAKTA NIJE ZNALA KAKO SE KOTIRA NA KLADIONICAMA: Evo kako je reagovala kad joj je saopšteno kakve su joj ŠANSE ZA POBEDU
Foto: EBU NATHAN REINDS

OSEĆA VELIKU ODGOVORNOST

KONSTRAKTA NIJE ZNALA KAKO SE KOTIRA NA KLADIONICAMA: Evo kako je reagovala kad joj je saopšteno kakve su joj ŠANSE ZA POBEDU

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta zablistala je sa svojom ekipom na revijalnom događaju u Torinu povodom ovogodišnje Evrovizije. Ona je na takozvanom tirkiznom tepihu bila raspoložena za razgovor s medijima, a po prvi put je saznala i kako se kotira kada su u pitanju predviđanja za pobedu.

Na konstataciju da se visoko kotira na kladionicama, Konstrakta je bila iznenađena.

Konstrakta
foto: Profimedia

- Stvarno? Odgovnorsti ima i stvarno mislim da je ova pesma koja je onako rizična, u smislu "ili - ili" - ili može odlično da prođe, ili može da bude fijasko. Ne isključujem tu opciju bez obzira na poziciju na tim kladionicama. Hajde da sačekamo to finale. Vi zovite rođake iz dijaspore, pa da poguramo - rekla je Konstrakta za Telegraf.

Inače, Konstrakta je jedina koja u drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije nema nijedan deo teksta na engleskom jeziku, te je voditeljku na ceremoniji otvaranja zanimalo zbog čega se odlučila da većinu pesme izvede na srpskom.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: EBU NATHAN REINDS

- Vaša pesma je tako zarazna. Da li ste sigurni u to da vaša pesma sa izvođenjem na vašem jeziku može doći do toga da svima bude razumljiva? - upitala ju je voditeljka programa, a ona se brzo snašla i duhovito odgovorila:

- Pa, ispostavilo se da može. Vi ste rekli da je lako pamtljiva - rekla je Konstrakta kroz osmeh, sa čime se voditeljka i složila.

- Da, jeste, svi je pevaju - odgovorila je voditeljka, te se Konstrakta nadovezala:

- Mislim da je lako "Biti zdrava", i ovo je lako - rekla je naša predstavnica pokazujući deo koreografije s rukama.

(Kurir.rs/ Telegraf)

Bonus video:

02:34

ZEJNA OTKRILA KAKVA JE KONSTRAKTA ZAISTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track