POKIDALA NA SCENI, ALI KLADIONICE JOJ DAJU MALE ŠANSE: Hrvaticu upoređuju sa jednom svetskom zvezdom, a svima je OVO upalo u oči!
Foto: Printskrin /RTS

oduševila

POKIDALA NA SCENI, ALI KLADIONICE JOJ DAJU MALE ŠANSE: Hrvaticu upoređuju sa jednom svetskom zvezdom, a svima je OVO upalo u oči!

Pop kultura -

Na 66. Pesmi Evrovizije koja se održava u Torinu se za prolazak u finale se bore sledeće zemlje: Albanija, Latvija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Ukrajina, Bugarska, Holandija, Moldavija, Portugal, Hrvatska, Danska, Austrija, Island, Grčka, Norveška i Jermenija.

Večeras će 10 zemalja obezbediti prolazak u finale "Evrovizije", koje se održava u subotu.

Jedanaesta po redu je nastupila simpatična Osiječanka, Mija Dimšić (29) sa pesmom "Guilty Pleasure".

Nastup je počeo u potpunom mraku, zatim su se upalila svetla i otkrila Miju u raskošnoj ružičastoj haljini s gitarom u rukama. Oko nje su bila dva plesača i plesačica. U jednom trenutku uzeli su joj gitaru, pa je Mija prošetala pozornicom i pevala plesačima. Ona je imala zanmljiv stajling - prelepu pink haljinu je ukombinovala sa čuvenim martinkama i izgledala veoma glamurozno.

Na kraju je otpevala nekoliko stihova iz hrvatske verzije pesme.

- Europe we love you! Grazie mille - uzviknula je, a dvoranom se prolomio gromoglasan aplauz.

Evrovizija 2022
foto: Printskrin /RTS

Ona mnoge podseća na Tejlor Svift, što zbog numere koja podseća na pesme američke muzičke zvezde, što zbog gitare koju ima na sceni, baš kako Sviftova često radi. Nažalost, kladionice joj nisu naklonjene, te joj ne predviđaju ulazak u finale, a da li će se situacija sad preokrenuti znaćemo u toku večeri.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

KONSTRAKTINA ODEVNA KOMBINACIJA NIJE SLUČAJNA! Oglasio se modni kreator, svima u Torinu za oko zapao JEDAN DETALJ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track