OGLASILA SE MIA NAKON EVROVIZIJE: Hrvatska predstavnica poslala JAKO EMOTIVNU PORUKU i rečima raznežila fanove širom Evrope!
Foto: Printskrin /RTS

VEOMA JE ZAHVALNA

OGLASILA SE MIA NAKON EVROVIZIJE: Hrvatska predstavnica poslala JAKO EMOTIVNU PORUKU i rečima raznežila fanove širom Evrope!

Pop kultura -

Sinoć je u Torinu u Itliji održano prvo polufinale popularnog evropskog takmičenja "Evrovizija". U toku večeri 17 država predstavilo je svoje pesme svetu, a deset predstavnika pršlo je u finale koje će se održati u subotu 14. maja.

Od 17 država koje su sinoć učestvovale na takmičenju sinoć u finale je prošlo 10: Švajcarska, Jermenija, Island, Litvanija, Portugalija, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Holandija.

Mia Dimšić, Evrovizija 22
foto: Printscreen YT

Mnogi su ostali razočarani time što se u finale nisu plasirale ni Albanija, Slovenija i Hrvatska, a sada se oglasila i Hrvatska pevačica Mia Dimšić.

- Poruka svima koji su bili sa mnom. Hvala vam od srca, ovo je bilo veoma turbulentno, ali i veoma divno putovanje i na njega ne bih došao da nije bilo onih ljudi koji su podržavali, koji su uvek tu. Evo vam od srca hvala - rekla je muzičarka nakon što se nije plasirala u finale ovog takmičenja.

Njenu poruku preneo je voditelj Dalibor Petko (29), koji je trenutno u Torinu kao Mijina podrška.

Evrovizija 2022
foto: Printskrin /RTS

- Uvek zahvalna - napisao je uz video na Instagram Storiju.

Dimšićeva je sinoć pevala jedanaesta po redu, a njen nastup se znatno promenio u odnosu na onaj na Dori. Počeo je u potpunom mraku, a onda su se upalila svetla i otkrila Miju u raskošnoj roze haljini sa gitarom u rukama. Oko Dimšićeve su bile dva plesača i plesačica. U jednom trenutku su joj uzeli gitaru, pa je Mia prošetala binom i zapevala im.

- Evropo volimo te! Grazie mille – uzviknula je i zahvalila, a publika je prasnula u aplauz.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:59

NATAŠA BEKVALAC BEZ GAĆICA?! Pevačica u najizazovnijem izdanju, sevaju BUJNE GRUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track