POBEDILA SAM NA EVROVIZIJI! Albanska predstavnica se oglasila nakon ispadanja sa TAKMIČENJA: Njene reči ostavile sve bez DAHA!
Foto: Printskrin /RTS

NEVEROVATNO

POBEDILA SAM NA EVROVIZIJI! Albanska predstavnica se oglasila nakon ispadanja sa TAKMIČENJA: Njene reči ostavile sve bez DAHA!

Pop kultura -

Sinoć je u Torinu u Itliji održano prvo polufinale popularnog evropskog takmičenja "Evrovizija". U toku večeri 17 država predstavilo je svoje pesme svetu, a deset predstavnika pršlo je u finale koje će se održati u subotu 14. maja.

Albanija, Evrovizija
foto: Printscreen YT

Za sve koji su prošli u finale sreća je bila glavna emocija koja je obeležila prethodno veče, dok je onima koji nisu prošli bilo teško. Među njima se našla i albanska predstavnica Ronela Hajati, kojoj se sinoć na licu videlo da je razočarana rezultatima.

Ipak, Ronela je okačila sliku na društvenu mrežu instagram u okviru koje je napisala kako se oseća sada nakon što se Evrovizija za nju završila.

- Čak i da sam ušla u finale, bila bih poslednja! Znam! Ali količina ljubavi koju sam dobila je ogromna! Pobedila sam na Evroviziji jer sam osvojila publiku! I publika je uvek u pravu! VOLIM VAS - napisala je Ronela i ostavila ceo svet bez daha svojom pozitivnom energijom nakon što je saznala da se neće takmičiti, što je za nju, ako je suditi prema njenom izrazu lica, bio veliki udarac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:16

OVO JE NOVA PEVAČICA GRUPE LUNA Čeda Čvorak saopštio da će upravo ona biti ženski vokal popularnog benda, a SVI JE ZNATE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track