KO JE ALBANKA KOJA JE IZNERVIRALA SRBE? Na samom početku Evrovizije napravila SKANDAL: Evo DETALJA iz života albanske predstavnice
Foto: Printskrin /RTS

NIJE PROŠLA U FINALE

KO JE ALBANKA KOJA JE IZNERVIRALA SRBE? Na samom početku Evrovizije napravila SKANDAL: Evo DETALJA iz života albanske predstavnice

Pop kultura -

Pesma Evrovizije je počela je sinoć u Torinu, a skandal se već desio i to sa prvim izvođačem.

Naime, Evroviziju je otvorila albanska pevačica Ronela Hajati koja je otpevala svoju pesmu "Sekret", a na samom kraju nastupa pokazala je dvoglavog orla, simbol Velike Albanije. S obzirom da pesma Evrovizije načelno zabranjuje političku promociju na svojoj manifestaciji ovo je veoma ozbiljan skandal.

Evrovizija 2022, Albanija
foto: Printskrin /RTS

Albanska predstavnica time je napravila buru, koja je bacila senku na njen fantastičan nastup. Ipak, uprkos oduševljenju publike njenim preformansom, Ronela nije dobila priliku da peva u finalu ovog prestižnog takmičenja.

Evrovizija 2022, Albanija
foto: Printskrin /RTS

Ronela je rođena 2. septembra 1989. godine u glavnom gradu Albanije, a muzika je njen život još od najranijeg detinjstva, a već 2005. godine ona objavljuje svoj prvi singl. Rahela je izuzetno popularna u Albaniji, međutim njena karijera dobija i svetsku notu s obzirom na brojne saradnje sa drugim muzičarima od kojih je najpoznatija saradnja sa pop zvezdom, Malumom.

Ronela redovnoputem društvenih medija deli sa fanovima svoji privatni život, a nedavno je objavila i snimak jednog nastupa sa početka njene karijere.

Ova pevačica, koju pre svega svrstavaju u pop, ali redovno ima i R'n'B i regge note, oglasila se nakon Evrovizija i otkrila je kako se oseća po pitanju, za nju nezadovoljavajućeg, plasmana.

- Čak i da sam ušla u finale, bila bih poslednja! Znam! Ali količina ljubavi koju sam dobila je ogromna! Pobedila sam na Evroviziji jer sam osvojila publiku! I publika je uvek u pravu! VOLIM VAS - napisala je Ronela.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:04

KONSTRAKTA MOŽE DA NE POBEDI JEDINO AKO JE VEĆ ODLUČENO DA UKRAJINA POBEDI: Pevačica oplela po svima zbog Ane Đurić i POLITIKE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track