KONSTRAKTA STIGLA I DO AMERIKE: Ovako Amerikanci pišu o srpskoj predstavnici na Evroviziji! Kažu da je U OVOME apsolutna POBEDNICA
Foto: Ana Paunković, Screenshot

oduševljeni

KONSTRAKTA STIGLA I DO AMERIKE: Ovako Amerikanci pišu o srpskoj predstavnici na Evroviziji! Kažu da je U OVOME apsolutna POBEDNICA

Pop kultura -

Uvek se možete osloniti na to da će nam Pesma Evrovizije pružiti obilje nadrealnih nastupa i neobičnih pesama, ali prvak ovogodišnjeg takmičenja svakako su stihovi koji se pozivaju na Megan Markl. Ili Meganinu kosu, da budemo precizni, konstatuje Hafington Post, koji je danas na udarnoj strani objavio tekst o Konstrakti i njenom nastupu.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: EBU NATHAN REINDS

Pesma predstavnika Srbije, "In corpore sano" (objašnjavaju da to na latinskom znači „zdravo telo”), u izvođenju Konstrakte, otvara se stihom: „Šta bi mogla biti tajna zdrave kose Megan Markl?“.

Pa, svi želimo to da znamo, zar ne?

Konstrakta nastavlja da govori o važnosti hidratacije i o tome kako su podočnjaci očigledno povezani sa poremećajem jetre.

„Umetnik bi trebalo da je zdrav. Bože, daj nam zdravlja“, peva ona, a američki novnski portal poručuje: Ahhh, Evrovizijo, nikad se ne menjaj!

Na sajtu Hafington Posta posebno se citiraju reči Konstrakte da je Megan Markl deo pesme ne zato što je toliko važna u ovom slučaju, već što je „predstavnik svih onih ljudi u medijima na koje smo fokusirani“.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: Gordan Jović/ Rts

- Još me nije kontaktirala, ali bih volela da čuje našu pesmu. Ovo je pesma o atmosferi u kojoj živimo, koja zdravlje stavlja ispred svega. Inače, Megan je takođe prognana, a mi podržavamo prognane ljude - rekla je Konstrakta nedavno.

Hvala, Srbijo!

Kurir.rs/Huffingtonpost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track