SKRIVENI POGLEDI, OSMESI, SLUČAJNI DODIRI: Da li je Džoni Dep smuvao ADVOKATICU usred sudnice? Ona ga zastupa protiv Amber Herd
Foto: Profimedia

FOTO/VIDEO

SKRIVENI POGLEDI, OSMESI, SLUČAJNI DODIRI: Da li je Džoni Dep smuvao ADVOKATICU usred sudnice? Ona ga zastupa protiv Amber Herd

Pop kultura -

Džoni Dep je bio sa najlepšim ženama na svetu, uključujući Kejt Mos, Vanesu Paradi, Dženifer Grej, ali ni sa jednom od njih nije ponašao pravu ljubav.

Glumac je trenutno u centru pažnje svih svetskih medija njegova borba sa bivšom suprugom Amber Herd, koju je tužio za klevetu vrednu 50 miliona dolara zbog članka koji je napisala u Vašington postu o navodnom porodičnom zlostavljanju.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Ipak, ponovo se šuška da je Džoni našao novu ljubav i to ni manje ni više nego u sudnici. Navodno, Dep je ušao u ljubavnu vezu sa svojom advokaticom Kamilom Vaskez.

Tokom sudskog procesa protiv bivše žene, Dep i Kamil, koja je njegov advokat u sudskom procesu protiv bivše žene Amber Herd bili su neprestano u kontaktu, a primećena je i izvesna doza bliskosti među njima tokom parnice.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Zbog toga su počele da se šire priče da se ovaj par tajno viđa i van sudnice.

Ipak, ubrzo su se pojavile i informacije da ništa od toga nije tačno da među njima ne postoji ništa osim profesionalnog odnosa jer je Dep generalno prijateljski nastrojen i veoma je blizak sa ljudima koji rade u njegovom pravnom timu.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Ne može se poreći da je Kamil Vaskez Džoni Dep interesantan, o čemu svedoče i njene fotke u javnosti na kojima se vidi da se smeje i da je veoma dobro raspoložena kada je u njegovom društvu.

Ipak, s druge strane u medijima se može pročitati i da je Vaskezova u vezi sa Britancem koji je prodavac nekretnina već mesecima.

Na kraju samo ostaje da se kroz vreme vidi da li će se zaista obistiniti ove tvrdnje ili će sve ostati samo kao trač, a mnoge Depove obožavaoce obradovala je vest da je Dep ponovo srećno zaljubljen.

Počeli su da prave kompilacije romantičnih trenutaka u sudnici i da ih objavljuju na zajedničkim Dep-Vaskez profilima, koje su fanovi napravili.

(Kurir.rs/Glossy)

Bonus video:

02:16

DŽONI DEP U BEOGRADU: Koji je razlog dolaska velike zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track