04:05

PRED SAM NASTUP KONSTRAKTA ŠOKIRALA IZJAVOM! Umetnica ne krije STRAH: Jedna stvar je POSEBNO BRINE!

evrovizija 2022

PRED SAM NASTUP KONSTRAKTA ŠOKIRALA IZJAVOM! Umetnica ne krije STRAH: Jedna stvar je POSEBNO BRINE!

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta pred sam nastup na 66. po redu Evroviziji u Torinu uključila se u program Kurir televizije, gde je otkrila kakva je atmosfera uoči samog nastupa i kako se ona oseća.

Konstrakta je istakla da nema nikakve rituale pred sam nastup i da joj je jedino važno da se zagrli sa svojom ekipom i da na sceni uživaju.

Iako dobija ogromnu podršku iz Srbije i regiona, Ana ne krije da strahuje kako će pesma "In corpore sano" biti primljena od strane publike.

Konstrakta
foto: Kurir televizija

- Razmišljam na sledeći način, pesma i nastup nisu tipični evrovizijski. Ne znam da li ćemo u te tri minute uspeti da dođemo do njih. Ovo je nastup koji ili ukačiš ili ne, rizična je svakako pesma, jer nije klasična evrovizijska - kaže Ana Đurić i dodaje: - Moj čini mi se objektivan stav je da ovo nije pesma za Evroviziju - iskreno je odgovorila Konstakta.

Na pitanje novinarke Kurir televizije Anastasije Čanović, čiju poruku podrške najviše očekuje, umetnica je odgovorila da joj je svakako najznačajnija poruka koja bi stigla od njene porodice.

- Uvek prvo od porodice, to je značajno meni. I od mog hora, i od RTS-a, moje ekipe, koja je i ovde uz mene već dve nedelje - istakla je Đurić.

Konstrakta
foto: Kurir televizija

Umetnica je prokomentarisala i atmosferu u samom Torinu, za koju je rekla da je prelepa.

- U Torinu mi je najlepša atmosfera na ulici gde se šetaš, ima mnogo studenata. Oseća se i ta njihova kultura, taj momenat odmora koji su oni uspeli da sačuvaju - rekla je Konstrakta.

Na konstataciju novinarke da je sigurna da će se popeti na sam vrh Evrope svojim nastupom, Konstrakte je odgovorila:

- A šta ćemo ako ne bude? - skromno je odgovorila.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

07:03

UŽIVO IZ TORINA! KONSTRAKTA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV Ana Đurić otkrila šta će uraditi pred nastup u polufinalu Evrovizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track