NOVO IZDANJE MILANA MARIĆA! Glumac podelio zanimljivu fotku, komentari samo pljušte: Antonio Banderas ti li si? EVO O ČEMU SE RADI
Foto: Nemanja Nikolić

rešena misterija

NOVO IZDANJE MILANA MARIĆA! Glumac podelio zanimljivu fotku, komentari samo pljušte: Antonio Banderas ti li si? EVO O ČEMU SE RADI

Pop kultura -

Naš poznati glumac Milan Marić je na svom Instagram profilu objavio zanimljivu fotografiju.

- Brate, da me nije izveo na poluvremenu sve bi bilo drugačije… - uz tag stadio San Siro na kom igra italijanski klub Milan.

Međutum, evo o čemu se radi. Najpre, u pitanju je perika, a zatim, radi se o seriji.

Pad serija po autobiografiji Žarka Lauševića „Godina prođe, dan nikada„ o danima koje je naš poznati glumac Žarko Laušević proveo u zatvoru, nedavno je napokon počela da dobija svoje obrise.

Snimanje je počelo sredinom marta, a prve scene snimane su u jednom od pozorišta u centru Beograda. Kako je poznato, biografska drama imaće osam epizoda, za čiji scenario su zaduženi Petar Mihajlović i Bojan Vuletić, koji će biti i reditelj. Premijera se očekuje krajem godine na Superstar TV. Privilegija da igra našeg poznatog glumca pripala je Milanu Mariću, a on je danas objavio i prvu fotografiju u roli Žarka Lauševića.

Žarko Laušević
foto: Damir Dervišagić

O Žarkovom životu, kako je to priznao, Milan ne zna mnogo, tako da će u okviru zadatih okvira graditi svog Lauševića, koji će biti fiktivni lik koji je on sam osmislio, ali će se truditi i da sebe izmesti iz zone komfora i da se udalji od sopstvenog senzibiliteta kako bi uspeo da „otključa“ Žarka u sebi.

– Sa Žarkom sam radio na seriji „Državni službenik“, ali o ovom projektu još nismo stigli da razgovaramo. U svakom slučaju, važno je shvatiti da svrha ove serije nije dokumentarna rekonstrukcija događaja, već pokušaj da se dočaraju vreme i ljudi unutar takvog ludog vremena – zaključuje Marić, a prenosi portal Filmitv.rs.

Milan Marić, žarko Laušević
foto: EPA, Dragana Udovičić

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:08

AMERIKANAC BI VOLEO DA JE SRBIN! Glumac se za vreme pandemije preselio u Beograd, HOĆE DA FILMOVIMA PROMENI SLIKU O NAŠEM NARODU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track