EVO KAKO IZGLEDA DRAGANA KOSJERINA KAO KONSTRAKTA: Večeras će cela Evropa gledati našu voditeljku u ulozi zdrave UMETNICE! FOTO
Foto: Printscreen/RTS, Dragan Kadić

promena

EVO KAKO IZGLEDA DRAGANA KOSJERINA KAO KONSTRAKTA: Večeras će cela Evropa gledati našu voditeljku u ulozi zdrave UMETNICE! FOTO

Pop kultura -

Konstrakta večeras nastupa u finalu 66. Pesme Evrovizije na kojoj će pevati pretposlednja, odnosno 24. Ona je prošla u finale, a kako je pročitana poslednja, svi su bili veoma napeti, da ne kažemo bio je to pravi "trening" živaca u četvrtak uveče.

Večeras nas očekuje zanmljivo veče, a takođe i glasanje publike.

Konstrakta, Evrovizija 2022
foto: Profimedia

Kao i svake prethodne godine, Srbija će glasati u finalu, a kako smo navikli, iz Beograda će se uključiti voditeljka Dragan Kosjerina i pročitatai kako je glasala Srbija, koju ćemo ovog puta videti u nesvakidašnjem izdanju.

Naime, Dragana Kosjerina će glasove Srbije saopštiti u kostimu Ane Đurić Konstrakte.

Dragana Kosjerina, Konstrakta
foto: Ana Paunković

- Osim što će biti obučena u Konstraktin kostim s Pesme za Evroviziju, Kosjerina će imati i šiške, kako bi što više ličila na nju, a u pozadini će čak biti upaljena i rotaciona svetla koja podsećaju na svetla Hitne pomoći - rekao nam je izvor blizak organizaciji.

Kristina Radenković je objavila mali "snik pik" Draganinog kostima.

Dragana Kosjerina, Konstrakta
foto: Printscreen/Instagram

Ali to nije sve. U jednom trenutku će u pozadini biti Trg republike, a u drugom trenutku fotografija VMA, a to je potvrdio i RTS.

Srpska predstavnica će u velikom finalu, koje će se održati sutra, nastupiti pod rednim brojem 24.

Finale će otvoriti predstavnici Češke, a priliku da zatvori takmičarski deo ovogodišnje Pesme Evrovizije imaće pevač iz Estonije.

Konstrakta
foto: Printscreen/RTS

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

Kurir u areni Evrovizije: Večeras će ceo svet videti Beograd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track