TRAGIČNA SUDBINA DECE SLAVNOG PEVAČA: Jedan sin izgubio život u strašnoj nesreći, a drugi napadao devojku i majku, pa nađen mrtav!
Foto: epa Olafur Steinar Gestsson

jako je tužno

TRAGIČNA SUDBINA DECE SLAVNOG PEVAČA: Jedan sin izgubio život u strašnoj nesreći, a drugi napadao devojku i majku, pa nađen mrtav!

Pop kultura -

Slavni pevač Nik Kejv doživeo je stravičan udarac - njegov sin Džetro Lazenbi (31) pronađen je mrtav dva dana po puštanju iz zatvora. Kejvu je pre sedam godina preminuo i petnaestogodišnji sin Artur.

"Mračni" pevač kratko je potvrdio smrt i drugog sina, rekavši da porodica traži privatnost u najtežem trenutku. Kako prenosi "Mondo", Džetro je imao tužnu životnu priču i oca nije upoznao sve do osnovne škole.

Nik Kejv
foto: Goran Jakuš Alamy Alamy Profimedia

Džetro je bio prvi, ali vanbračni sin Nika Kejva, rođen je deset dana pre svog polubrata Luka, kog je pevač dobio u braku sa brazilskom novinarkom Vivijen Karneiro. Kejv se kasnije oženio manekenkom Suzi Bik s kojom je dobio blizance Erla i Artura, koji je tragično stradao sa samo 15 godina. Artur je pronađen mrtav u blizini Brajtona, a istraga smrti utvrdila je da je tinejdžer uzeo LSD dok je bio sa društvom i slučajno pao sa litice.

Džetro je, prenose mediji, imao dijagnozu šizofrenije i probleme sa zloupotrebom štetnih supstanci. Pre četiri godine je bio u zatvoru zbog napada na tadašnju devojku, koju je tukao i pretio joj ubistvom.

Nik Kejv
foto: Tanjug

Bavio se manekenstvom, šetao pistama za poznate brendove kao što su "Versaće" i "Balensijaga", ali su lični demoni ugrozili njegovu karijeru i više puta je boravio iza rešetaka.

Džetro je nedavno bio zatvoren zbog napada na majku Bo Lazenbi, koju je kolenom udario u glavu. Pušten je na slobodu i dva dana kasnije pronađen mrtav, a uzrok smrti još uvek nije saopšten.

(Kurir.rs)

Bonus video:

11:26

Marko Kon izgubio 45 kg: Muzičar se držao jedne ključne stvari!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track